Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Uvex

Βιώσιμη

Uvex Stiva CC MTB Helmet

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Uvex Stiva CC MTB Helmet

Uvex προσφέρει κυρίες έκδοση του allmountain κράνος stivo cc με ελαφρώς τροποποιημένα χαρακτηριστικά. Η Stiva σώζει μερικά γραμμάρια βάρους σε σύγκριση με την Stiva λόγω του «Ενιαίου Inmould Τεχνολογία" και φέρνει μόνο 275 γραμμάρια με την κλίμακα. Λόγω του μικρότερου μεγέθους κέλυφος, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα 3D ΔΛΠ 2,0 ρύθμισης για ιδανική εφαρμογή. Αυτό γίνεται σε ένα θέμα δευτερολέπτων με ένα εύκολο στη χρήση προεξοχής επιλογέα στο πίσω μέρος του κράνους. Ιδανική εφαρμογή και ως εκ τούτου ασφαλή προστασία έναντι κρούσης εξασφαλίζεται από την επιπλέον ρύθμιση του ύψους του «3D ΔΛΠ 2,0" που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε ιδιαίτερο σχήμα της κεφαλής. Γυναικεία σχέδια και ένα βολικό άνοιγμα για μια αλογοουρά στο πίσω γύρο από το κομψό μοντέλο allmountain για κυρίες ορεινή ποδηλασία.


Χαρακτηριστικά:


Προστασία:


Inmould Τεχνολογία

EN 1078

TÜV GS

CE


Fit:


Monomatic

Λουρί FAS

3D ΔΛΠ 2.0


Άνεση:


Bug δίχτυ

Αφαιρούμενο γείσο

Vent μαξιλάρια κυρία

18 κανάλια αερισμού


Vent μαξιλάρια:


Εξαιρετικά λειτουργική: εσωτερικό διαθέτει επηρεάζουν σημαντικά την άνεση ενός κράνους. Όλα τα μαξιλάρια μας απορροφούν την υγρασία και είναι αντι αλλεργιογόνα. Αγκίστρου και βρόχου επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση για πλύση.


ΔΛΠ 3D 2.0:


ΔΛΠ συστήματα με μια ματιά: Έχοντας την ίδια περίμετρο της κεφαλής δεν εγγυάται απαραίτητα ότι ένα κράνος μπορεί να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Προηγμένα συστήματα εφαρμογή παρέχει την τέλεια προσαρμογή, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να ταιριάζει σε κάθε άτομο σχήμα της κεφαλής.


FAS:


Εύκολο και πρακτικό: Γρήγορη προσαρμογή ιμάντες του συστήματος μπορεί να είναι εύκολα και συνεχώς προσαρμόζονται στις ακριβές σχήμα της κεφαλής σας. Το κράνος παραμένει σταθερά στο κεφάλι σε όλες τις περιπτώσεις και οι ιμάντες ιμάντες είναι πάντα στην καλύτερη θέση.


Monomatic:


Κουμπί ρύθμισης Τύπου: Τριπλό και ανατομικό σχήμα: monomatic κλείσιμο άνεση UVEX ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού, με ένα μόνο χέρι. Ο ιμάντας πηγούνι κάθεται πάντα τέλεια.


Inmould τεχνολογία:


Φως και σταθερή: αφρός EPS εγχέεται σε ένα ανθεκτικό στα χτυπήματα πολυανθρακικό περίβλημα. Δημιουργεί ένα ελαφρύ, πολύ σταθερή κατασκευή.
EN1078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το κράνος αυτό έχει κατασκευαστεί, δοκιμαστεί και εγκριθεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN1078. Η TRADEINN δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση αυτού του κράνους σε άλλες χώρες που δεν υπόκεινται σε αυτήν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN1078, αποθαρρύνοντας τη χρήση του σε αυτές τις χώρες.



Καλώς ήρθατε στη Uvex Stiva CC MTB Helmet ειδική προσφορά. Στο bikeinn, όχι μόνο μπορούν οι καταναλωτές να βρουν την καλύτερη τιμή για τον ποδήλατο εξοπλισμό, αλλά οι ειδικές πληροφορίες σε θέματα ποδήλατο προϊόντων που ψάχνουν να αγοράσουν. Οι τιμές των προϊόντων είναι up-to-date και όλα τα απαραίτητα φίλτρα είναι διαθέσιμα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συγκρίνουν ομοειδή προϊόντα από τοπ κατηγορίες όπως Κράνη MTB head-to-head.

Χαρακτηριστικά Uvex Stiva CC MTB Helmet

Τεχνολογία Uvex Stiva CC MTB Helmet

Βιώσιμη Uvex Stiva CC MTB Helmet

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Uvex Stiva CC MTB Helmet

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed