Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Uvex

Βιώσιμη

Uvex Ultrasonic Helmet

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Uvex Ultrasonic Helmet

Η ποδηλασία κράνος UVEX εξαιρετικά SNC προσδίδει μια ισχυρή αίσθηση της ασφάλειας, χάρη στην εξαιρετική δυνατότητές του. Η κατασκευή διπλού inmould είναι πιο ανθεκτική και ανθεκτική μεγαλύτερο αντίκτυπο, η οποία παρέχει την μέγιστη ασφάλεια στην ποδηλασία. 19 ολοκληρωμένα κανάλια αερισμού εξασφαλίζουν την άριστη αερισμό, ενώ το νέο ανατομικό σύστημα ΔΛΠ μέγεθος προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σχήμα κεφαλής τέλεια. Επιπλέον, ο σταυρός μπορεί εύκολα να αλλάξει. UVEX εξαιρετικά SNC πιάνει το μάτι σας, επίσης αμέσως - Είναι διαφορετικό: Η διαίρεση χρώμα του σταυρού ασπίδα και το διπλό περιοχή inmould ξεχωρίζουν φανταστικά από το κεντρικό στοιχείο του κράνους.

Προστασία:

Διπλό Inmould Τεχνολογία

Πρότυπα: ΕΝ 1078 / TÜV GS / CE

Κατάλληλος:

3 μεγέθη κελύφους

Ανατομικά ΔΛΠ

monomatic

Λουράκι FAS

Άνεση:

19 κανάλια αερισμού

εξαερισμού μαξιλάρια

bug καθαρή

xb390 γείσο

Τεχνολογίες:

εξαερισμού μαξιλάρια:

Εξαιρετικά λειτουργική

Εσωτερικά χαρακτηριστικά επηρεάζουν σημαντικά την άνεση ενός κράνους. Όλα τα μαξιλάρια μας απορροφούν την υγρασία και είναι αντι αλλεργιογόνα. Αγκίστρου και βρόχου συνδετήρες επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση για πλύση.

Ανατομικά ΔΛΠ:

ΔΛΠ συστήματα με μια ματιά

Έχοντας την ίδια περίμετρο κεφαλής δεν εξασφαλίζει ότι ένα κράνος μπορεί να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Προηγμένα συστήματα εφαρμογή παρέχει την τέλεια προσαρμογή, προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να ταιριάζει σε κάθε άτομο σχήμα της κεφαλής.

monomatic:

Κουμπί ρύθμισης Τύπου

Πολλαπλών στάδιο και ανατομικό σχήμα: monomatic κλείσιμο άνεση UVEX ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού, με το ένα χέρι. Το πηγούνι κάθεται πάντα τέλεια.

FAS:

Εύκολη και πρακτική

Γρήγορη ιμάντες Προσαρμογή του συστήματος μπορεί εύκολα και συνεχώς να προσαρμόζεται στις ακριβές σχήμα της κεφαλής σας. Το κράνος παραμένει σταθερά στο κεφάλι σε όλες τις περιπτώσεις και οι ιμάντες ιμάντες είναι πάντα στην καλύτερη θέση.
EN1078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το κράνος αυτό έχει κατασκευαστεί, δοκιμαστεί και εγκριθεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN1078. Η TRADEINN δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση αυτού του κράνους σε άλλες χώρες που δεν υπόκεινται σε αυτήν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση EN1078, αποθαρρύνοντας τη χρήση του σε αυτές τις χώρες.



Καλώς ήρθατε στην Uvex Ultrasonic Helmet ειδική προσφορά! Σκεφτείτε το bikeinn όταν θέλετε να ανανεώσετε ποδήλατο υλικά. bikeinn είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί από κοινού με τις καλύτερες εθνικές και διεθνείς μάρκες, όπως Uvex έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ό, τι ψάχνετε για να απολαύσετε τη ζωή σας. Ελέγξτε τα διαθέσιμα προϊόντα Κράνη.

Χαρακτηριστικά Uvex Ultrasonic Helmet

Τεχνολογία Uvex Ultrasonic Helmet

Βιώσιμη Uvex Ultrasonic Helmet

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Uvex Ultrasonic Helmet

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed