Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γάντια

()

Ταξινόμηση κατά

Ποια ποδήλατα γάντια χρειάζομαι;

Τα γάντια ποδηλασίας απορροφούν αυτή την εφίδρωση, διατηρώντας τα χέρια σας στεγνά και σας επιτρέπουν να διατηρείτε πάντα ασφαλή το τιμόνι. Τα ποδήλατα γάντια μπορούν να έχουν γεμισμένες παλάμες, δίνοντας επιπλέον στήριξη με την απορρόφηση των χεριών σας από τις ταλαντώσεις που μεταφέρονται μέσω του κύκλου και του τιμονιού στα κεντρικά σημεία σύνδεσης.

Παιδικά Γάντια Ποδηλασίας

Τα γάντια ποδηλασίας για παιδιά είναι τόσο απαραίτητα για το κράτημα μικρών χεριών κατά την ποδηλασία από πληγές και γρατσουνιές, καθώς και υποστήριξη για την υπέρβαση της ταλάντωσης από το τιμόνι, ειδικά όταν κάνετε ποδήλατο σε πιο ανώμαλους δρόμους. Παιδικά γάντια ποδηλασίας έρχονται σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Γάντια ποδηλασίας μισό δάχτυλο

Τα ποδήλατα γάντια Half Finger παρέχουν περισσότερη αναπνοή, διατηρώντας παράλληλα τις περιοχές του καρπού και της παλάμης. Τα ποδήλατα γάντια Το μισό δάχτυλο είναι πιο χαλαρό από αυτά με πλήρη δάχτυλα και πιο βολικό καθ ´όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι επίσης πιο χαλαρό να πιάσετε και να διαχειριστείτε μικρά πράγματα όταν αποκαλυφθούν τα δάχτυλά σας.

Γάντια ποδηλασίας Πλήρες δάχτυλο

Γάντια ποδηλασίας Τα πλήρη δάχτυλα περιβάλλουν ολόκληρο το χέρι σας. Προσφέρουν σταθερή βαθμολογία και είναι συχνά καλύτερα σε καταστάσεις όπου ο κίνδυνος περικοπών, ουλών είναι υψηλός. Προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια έναντι ζημιών σε κατάσταση ολίσθησης ή επαφής με αιχμηρά ή επικίνδυνα αντικείμενα. Συνήθως προτιμούνται για κρύες συνθήκες και βοηθούν στον περιορισμό του κρυοπαγήματος και του πόνου των δακτύλων λόγω μειωμένης ροής αίματος από το κρύο. Μπορείτε να αγοράσετε το Cinger Gloves Full Finger από μάρκες όπως Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli .

top