Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Smartbands

()

Sorteren

Welke smartband heb ik nodig?

Met de vooruitgang in technologie worden krachtigere slimme banden ontworpen en vervaardigd die niet alleen de stappen en calorieën tellen, maar ook tools en functies hebben die nodig zijn voor fietsers en fitnessfreaks.
De meest elementaire vraag is of je een smartwatch, fitnesstrackers of een speciale GPS eenheid nodig hebt. Om te beginnen met de fitnesstrackers, zijn ze de meest elementaire vorm van gegevensverzameling en evaluatie. Mensen die alleen dagelijkse gezondheidsroutines willen vastleggen en meten, zoals ingenomen en verbrande calorieën, slaapuren en hartslag.
Aan de andere kant hebben de meeste smartwatches ingebouwde functies zoals eerder vermeld. Er zijn smartwatches van toonaangevende merken zoals Garmin , Xiaomi , Denver , Muvit en Leotec die u een betere en langere batterijduur, uitstekende waterdichtheidsmogelijkheden en een geavanceerde planningsgids voor routetoewijzing bieden . Voor fietsers is de levensduur van de batterij de belangrijkste overweging.

Xiaomi Mi Band 6 Activity Band, Leotec Training Pro GPS Activity Band, Realme Band 183 Activity Band en Denver BFH 240 Activity Band zijn de beste keuzes van de slimme band die u kunt kiezen voor het volgen van uw prestaties en het bereiken van fitnessdoelen. Deze banden bieden u een uitgebreide reeks gegevens zoals bloeddruk, hartslag, slaapuren en meer. U kunt de band ook synchroniseren met de smartphone om toegang te krijgen tot e mails, sms en sociale media activiteiten.

top