Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Groepsets

()

Sorteren

Wetenswaardigheden over fietsgroepen

Fiets Groepset

Een fietsgroepset is een door fabrikanten van fietsonderdelen opgestelde set mechanische onderdelen. Fietsgroepset heeft meestal betrekking op alle componenten waaruit een fiets bestaat, met uitzondering van het fietsframe, de vork, de stuurpen, de wielen, de banden en de contactpunten van de rijder, zoals het zadel en het stuur. Je kunt een fietsgroepset kopen bij Sram , Rotor , SDG components .

Racefiets Groepset

Een racefietsgroep heeft betrekking op alle mechanische of elektronische onderdelen die zijn gekoppeld aan het remmen, schakelen of de aandrijflijn. Dat omvat de shifters, remhendels, voor en achterremklauwen, voor en achterderailleurs, crankstel, trapas, ketting en cassette. Een racefiets groepset is een verenigd circuit dat je fiets aandrijft en weer tot stilstand brengt.

Mountainbike Groepset

Een mountainbike groepset is alle manieren om de set onderdelen weer te geven die de aandrijflijn van een fiets vormen. De componenten van de mountainbike groepset omvatten de shifters, crankstel, trapas, voor en achterderailleurs, ketting en cassette.

Wetenswaardigheden over fietsgroepen

Volledige groepsets zijn een keuze voor wielrenners of mountainbikers die een eenvoudig frame van merk tot hun favoriete aanduidingen willen manifesteren. Het is ook een alternatief voor rijders die hun bestaande fiets willen verbeteren met een geheel nieuwe reeks onderdelen. Dit kan zijn om het gewicht te behouden, de prestaties te verbeteren of beide. In beide gevallen is een volledige groepset een uitstekende keuze, omdat de onderdelen bedoeld zijn om het beste samen te werken. U moet er ook voor zorgen dat uw componenten samenwerken, zelfs als ze van dezelfde fabrikant zijn.

top