Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Vermogensmeters

()

Sorteren

Fietsen vermogensmeter

De fietsen power meters zijn de apparaten op de fietsen die het vermogen van de fietser te reguleren. De meeste cyclische vermogensmeters gebruiken manometers om het gebruikte koppel te schatten en wanneer ze worden gekoppeld aan hoeksnelheid, schatten ze de energie. U kunt vermogensmeters kopen van Garmin , Sram , Specialized , Rotor , Look .

Soorten vermogensmeters

Enkelzijdige vermogensmeters
Enkelzijdige vermogensmeters worden gebruikt om het vermogen van één kant te regelen, normaal gesproken links, en vervolgens de waarde te verdubbelen om uw totale stroomproductie van beide benen te bepalen. Een enkelzijdige analyse waarbij de kracht van één been wordt gevouwen, is misschien niet helemaal een correcte beschrijving van uw kracht, maar het kan erop wijzen dat ze goedkoper zijn. Het is wellicht de moeite waard om te controleren of u opmerkelijke onregelmatigheden heeft voordat u voor een enkelzijdige meter kiest. Let op: een balans van 45/50% binnen de benen is standaard.

Gecombineerde vermogensmeters
Deze vermogensmeters verbinden de kracht van zowel de rechter als linkerpoten efficiënt en meten deze niet afzonderlijk. Merk op dat bepaalde systemen, hoewel nauwkeurig, niet zullen onderscheiden van welk been de macht afkomstig is.

Dubbelzijdige vermogensmeter
Dit wordt waargenomen op meer geavanceerde en duurdere vermogensmeters die meters op verschillende plaatsen hebben, zoals pedalen en sommige op crank gebaseerde eenheden. Dit kan helpen om vast te stellen of u een onregelmatigheid heeft en of u trapt. Het kan ook worden gebruikt als u geneest van een beenbeschadiging. Dit beperkt zich tot vermogensmeters die vermogen op meer dan één plaats meten, zoals pedalen, maar ook tot duurdere op crank gebaseerde systemen.


top