Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Verbandtrommel

()

Sorteren

Wat u moet weten over EHBO koffers

Wanneer u fundamentele geneeskundige zorg geeft aan iemand die onverwacht letsel of ziekte tegenkomt, wordt dit eerste hulp genoemd. In sommige situaties omvat eerste hulp de eerstelijnszorg die wordt verleend aan iemand in het centrum van een medisch ongeval. Deze gids kan hen helpen te volharden totdat deskundige hulp komt. In andere gevallen bestaat eerste hulp uit de aandacht die wordt verleend aan iemand met een lichter letsel. Bijvoorbeeld blaren, wonden en insectenbeten.

EHBO doos

Een EHBO doos is een set apparatuur en medicijnen die worden gebruikt om medische therapie te geven. Er is een grote variëteit in de inhoud van de EHBO kit, afhankelijk van het bewustzijn en de praktijk van degenen die het samenstellen. U kunt een EHBO doos kopen bij CMP , Vaude , Raidlight , LifeSystems , Tatonka .

Dingen om te weten bij het kopen van een EHBO doos

1. Kies een EHBO doos die aan uw eisen voldoet
2. Concentreer je bij het kopen of maken van een EHBO doos op de essentie. De meeste kits bevatten ze, maar nooit. Sommige mensen kopen een gevarieerde kit of verbeteren hun kit met essentiële dingen.
3. Elk stuk in een EHBO kit wordt geleverd met een beschrijving voor gebruik. Lees deze om allergische effecten en andere kwalen te remmen. Kies een EHBO doos die wordt geleverd met een instructieboek.
4. Bij het kopen of maken van uw EHBO doos is de belangrijkste factor hoe goed de inhoud is bestudeerd en hoe intiem u ermee bent.
5. Zorg er bij het kiezen van een EHBO doos voor dat u op zoek gaat naar verenigingen die meerdere secties van artikelen aanbieden die de grote verscheidenheid aan trauma´s bevatten.


top