Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Regenponcho´s

()

Wat u moet weten over fietsponcho´s

Fietsen is tegenwoordig meer dan een hobby. Er zijn een aantal opties voor fietsers als het gaat om fietsuitrusting, kleding en accessoires. Dankzij de geavanceerde materiaal , ontwerp en productietechnieken is er een uitgebreid aanbod aan kleding voor zowel op als naast de fiets die jouw leven makkelijker maakt.

Een goed geplande fietstocht kan verpest worden door één ding dat totaal onvoorspelbaar is: het weer. Fietsen in natte kleding is niet leuk en kan een serieus probleem worden als je op weg bent naar de langeafstandsroutes.
Een fietsponcho van goede kwaliteit moet stevig genoeg zijn om je te beschermen tegen regen. Sommige poncho´s zijn extra licht en dun, waardoor je alleen droog blijft bij motregen, maar niet geschikt voor zware regenval. Daarom is een waterdichte fietsponcho een uitweg om deze situatie te bestrijden. In deze gids leren we over fietsponcho´s en waarom je ze moet gebruiken.

Hock kinderfietsponcho´s zijn speciaal ontworpen met een lange staart waardoor je op het fietsstoeltje kunt zitten zonder dat het nat wordt. Er zijn veel poncho´s die volledige bedekking geven van hoofd tot dijen.
Deze poncho´s winnen enorm aan populariteit onder fietsers in regenachtige gebieden. Het beste van fietsponcho´s is dat ze in verschillende texturen en kleuren verkrijgbaar zijn en in één maat passen.


top