Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Hometrainers

()

Sorteren

Hoe kies je een hometrainer?

Indoor hometrainers of fietsfietsen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de trainingsbehoeften van renners in het comfort van thuis. Het maakt niet uit of het buiten bitter koud of extreem heet is, een hometrainer geeft je de beste mogelijkheid om je fietsconditie te behouden, zelfs buiten het seizoen.

Deze fietsen bieden een veel betere ervaring dan echt fietsen. Deze hometrainers zijn ontworpen voor rijders om in elke gewenste positie te zitten en staan en bootsen echt klimmen, verticaal rijden en andere fietsmanoeuvres na.

Hoe te kiezen?

• Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een hometrainer, overweeg dan indoormodellen met verstelbare stoelen en stuur om het comfort en de prestaties te maximaliseren.
• Als je weinig budget hebt, overweeg dan om een wheel on fiets te kopen, geen slimme trainer. Slimme fietsen zijn duurder.
• Er zijn verschillende modellen met draadloze connectiviteit met fitness en trainingsapps. Training met virtuele rijfuncties kan een game changer zijn.
• In de loop der jaren zijn hometrainers veel stiller geworden. Kies degene die minimale ruis genereert van toonaangevende bedrijven zoals Zycle en Salter.
• Bovenal is weerstand de belangrijkste factor om te overwegen bij het kiezen van een hometrainer voor indoor cycling en training. Je moet ervoor zorgen dat de aangeboden weerstand gemakkelijk beheersbaar en op verschillende niveaus kan worden aangepast. Magnetische weerstandssystemen zijn zeer effectief, duurzaam en stil.


top