Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Repen

()

Sorteren

Voordelen van voedingsrepen

Voedingsrepen

De voedingsreep bevat eiwitten en aangevulde koolhydraten. De voedingsreep kan je de kracht geven om je door je training of oefening heen te helpen. Ze geven ook de voeding na de training die je lichaam nodig heeft om nieuw spierweefsel te ontwikkelen, en herstelt de onmiddellijke spierschade die is opgetreden tijdens de voortgang van je training.

Pure eiwitrepen voor voeding

Pure eiwitrepen geven qua voedingswaarde een rijke chocoladesmaak met behoud van droge spieren en energie. Deze pure eiwitrepen bevatten wei eiwit en zijn vrij van gluten. Elke eiwitreep bevat 20 gram eiwit, 185 calorieën en 2 gram suiker om je energieke levensstijl een boost te geven. Je kunt deze repen kopen bij Powerbar , SIS , Named Sport , 226ERS , Victory Endurance .

Voordelen van voedingsrepen

• Sporters en spieropbouwers hebben veel meer eiwitten en kracht nodig dan andere mensen. Eiwitrepen zijn een uitstekende manier voor hen om die broodnodige toename van kracht vlak voor of na een training te nemen. Het voedingsdoel van de eiwitreep is ideaal om spierweefsel te ontwikkelen en de kleine spierbeschadigingen die tijdens de training optreden te verbeteren.
• Eiwit is een essentiële voedingsstof die ervoor zorgt dat u de hele dag aan het werk blijft. Terwijl je eiwitten binnenkrijgt, geeft je lichaam je een gezonde ophoping van eiwitten. Dit is een van de grootste voordelen van energierepen, het is zeer geliefd tijdens hardcore oefeningen, autorijden en racen. Ze kunnen je met kracht vervullen op een hardwerkende, zware en vermoeiende dag.
• Eiwitrepen zijn een heerlijk alternatief om die hongerpauzes voor de volgende maaltijd weg te werken.


top