Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Shakers

()

Sorteren

Hoe kies je een sportmixer?

Sportmixers

Sportmixers presteren om uitzonderlijke mixen in een sportcontainer te leveren. Sportmixers worden gebruikt om eiwitshakes, voedingsdranken, voedingssupplementen en meer te mixen met comfort. De gepatenteerde draadklopper is de code achter de vaardigheid van sportmixers. Je kunt sportmixers kopen bij Elite , Powerbar , SIS , Nike , Dare2B .

Tips om sportmixers te kiezen

Grootte: Kies de mixer volgens uw behoefte. Gewoon, je moet een mixer kopen die de hoeveelheid vloeistof die je wilt drinken kan behouden.
Materiaal: Het materiaal is het basispunt om in gedachten te houden bij het kiezen van een mixer. Veel mixers zijn gemaakt van plastic, hoewel sommige dure soorten zijn gemaakt van roestvrij staal. Probeer de roestvrijstalen mixer te kiezen omdat deze duurzamer is.
Slot of deksel: Een mixerdop is er in twee stijlen: het slot of deksel. Je kunt een lockmixer openen met behulp van je duim. Het deksel verwacht dat je de dop van de mixer opent en sluit zoals je een pot zou openen. Van de twee is het het slottype dat normaal lekvrije eigenschappen claimt. Toch zou dit ook afhangen van de precieze kenmerken van het eindproduct.
Extra kenmerken: Sommige van de huidige topmixers groeien ook als standaard blenders. Ze hebben een gardebal erin als blenders. Uw mengsel wordt goed gemengd in de helft van de tijd die een mixer zonder deze eigenschap normaal nodig heeft.

top