Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Reparasjon stativ

()

Sorter etter

Velg et arbeidsstativ for sykkelen din?

Når en syklist begynner å endre skifter eller arbeide rundt med kabler, produserer det plass til å reparere sykkelen, slik at sykkelarbeidsstativet er veldig viktig.

Sykkelreparasjonsstativ

Det er vanligvis to typer sykkelreparasjonsarbeidsstativ: de som bruker en klemmeinnretning for å justere sykkelen og Euro stil som også kalles løpestativ som justerer sykkelen ved bakbraketten. Arbeidsstativ for sykkelreparasjoner er tilgjengelig på Elite , MSC , Bicisupport , Cyclo , Feedback .

Tips for å velge et arbeidsstativ

• Det er to hovedtyper av arbeidsstativ, den ene er rørspenning eller aksel, og den andre er montert på bunnbraketten. Sykkelen du har kan være den avgjørende komponenten av hvilken type som er bedre for sykkelen din.
• Velg et bærbart arbeidsstativ fordi det er engasjerende for alle, og man kan være i stand til å ta standpunktet hvor som helst.
• Dyrere stativer vil gi deg et tilstrekkelig kvalitetsstativ som kan håndtere vanskeligere justeringer og mer forbedrede egenskaper som gjør det lettere å utføre justeringen, men sørg for at du bare bruker det du trenger.
• Velg et arbeidsstativ som inkluderer bærbare skuffer for verktøy og små deler, støtteposer og hjulstativtilbehør.
• Kjøp alltid en arbeidsstand fra et pålitelig merke og les kundenes vurderinger før du kjøper arbeidsstanden.


top