Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Mares

Βιώσιμη

Mares Quantum BCD

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Mares Quantum BCD

Κωδικός: 417357

Monoplate σακίδιο ταιριάζει μονής ή διπλής δεξαμενές

Στρέψτε πόρπες και την προσάρτηση D δαχτυλίδι από την πλευρά του λοβού

Βάρος του συστήματος SLS

Οπτική επιβεβαίωση της σωστής βάρος θήκη εισαγωγής

Εξατομίκευση ετικέτα σε βάρος θήκες

Stretch τσέπες φορτίου

Υψηλό ρυθμό ροής του συστήματος πλήρωσης ΣΥΝΔΕΣΗ

Ανοίγματα στο πλευρό λοβούς για την αποθήκευση του εύκαμπτου σωλήνα

Περικοπή βάρος τσέπες

Προαιρετικό κιτ προσάρτησης π.Χ.

Προαιρετική διπλό ιμάντα της φιάλης για χρήση με δύο δεξαμενές έως 2 χ 12L / 2 x 80cuft

ΠΟΣΟΣΤΌ

Η απόδοση ενός BCD ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ, χωρίς συμβιβασμούς

Quantum είναι ένα εντελώς νέο BCD από τη Mares. Βασίζεται σε ένα πρότυπο ρυθμιζόμενα εμπρός σχεδίαση, εισάγει πολλές νέες ιδέες, όχι λιγότερες των οποίων είναι ένα ολοκαίνουργιο ολοκληρωμένο σύστημα βάρους, και μπορεί να υπερηφανεύεται για εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα.

Mares ακούσει για τους πελάτες της και η Κβαντική είναι το αποτέλεσμα των παρατηρήσεων που ελήφθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια νέα κύστης σχεδιάστηκε, διατηρώντας υψηλή ικανότητα ανύψωσης, επιτρέποντας ταυτόχρονα αύξηση της κινητικότητας και της ελεύθερης κυκλοφορίας, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ στις πλευρικούς λοβούς. Οι βάτες ήταν το αντικείμενο μακράς πειραματισμού για να βρει το sturdiest ακόμα πιο άνετη γεωμετρία, και είναι συγκεκριμένες για κάθε μέγεθος του BC. Ακόμη και η θέση των δακτυλίων από ανοξείδωτο χάλυβα D είναι βελτιστοποιημένη για ευκολία στη χρήση, αντί των καλλυντικών προσφυγής. Μιλώντας για D δακτυλίους, ένας μικρός δακτύλιος τεχνοπολυμερές D προστέθηκε στο δεξί ώμο σε μια γωνία 45 °, επιτρέποντας την τοποθέτηση ενός κορδόνι σε μια κονσόλα, έτσι ώστε οι τελευταίοι αιωρείται στον οπτικό πεδίο του δύτη όταν σε μια πισίνα θέση. Η προσαρμογή κλεισίματος στέρνου είναι σε μία μόνο πλευρά, ότι το σπιράλ. Αυτό αποτρέπει ένα χαλαρό άκρο ενός ιμάντα να πάρει με τον τρόπο του το κομβίο έλξης του δικαιώματος βαλβίδα χωματερή στον ώμο. Σχετικά με το κλείσιμο ιμάντα στέρνου πόρπη θα βρείτε το νέο χαμηλό προφίλ σφύριγμα. Αυτές είναι όλες οι πολλές μικρές λεπτομέρειες που προσθέτουν έως και μεγάλη αξία.

Η σύνδεση μεταξύ βάτες και ιμάντες να επωφεληθούν από τις φοράδες περιστρεφόμενο πόρπη, επιτρέποντας τη βέλτιστη δρομολόγηση του ιμάντα. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω από το κάτω άκρο του ιμάντα ραμμένη πάνω δακτύλιο D αντί του άμεσα επάνω στην πλευρά λοβού, έτσι ώστε το τόξο του δακτυλίου D επιτρέπει τον ιμάντα να κινηθεί σε σχέση με την περιστρεφόμενη πόρπη στο άλλο άκρο.

Δεν σταματά εδώ. Mares εισήγαγε νέα υλικά, καθώς και. Για πρώτη φορά σε ένα BC, η εξωτερική πίνακας των θυλάκων φορτίο είναι κατασκευασμένο από ένα ελαστικό υλικό: αυτό επιτρέπει την αύξηση της χωρητικότητας του θύλακα, διατηρώντας το προφίλ πολύ λεπτό όταν δεν είναι σε χρήση. Στοιβασία μια μάσκα, ένα σημαντήρα ή οτιδήποτε άλλο είναι πλέον παιχνιδάκι. Οι τσέπες χρησιμοποιούν επίσης μια εργονομικά δρομολογούνται βαρύ καθήκον φερμουάρ για ευκολία στη χρήση και την ανθεκτικότητα. Το νέο υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτό το BCD είναι supratek. Mares έχει χρησιμοποιήσει supratek για υγρό επιγονατίδες κοστούμι για πολλά χρόνια, και με βάση την εμπειρία που βρέθηκαν το κατάλληλο για το σκοπό αυτό: ελαστικό, σκληρό και ανθεκτικό στην τριβή. Για να ολοκληρώσετε αισθητικά το Quantum, μικροεγχυμένα ετικέτες δώσει το πλαϊνούς λοβούς μια πλούσια και κομψή εμφάνιση.

Quantum είναι η πρώτη BC της Mares για να έρθει με τα νέα SLS ολοκληρωμένο σύστημα βάρους. Το σύστημα αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρόνια σκληρής δουλειάς και είναι μια τέτοια καινοτομία ότι οι εξεταστές του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είχε ασυνήθιστα θετικές κριτικές. Η SLS θα πάρει το δικό του δελτίο τύπου, αλλά μερικά πράγματα είναι σχετικές με την εφαρμογή του σχετικά με την κβαντική π.Χ. αξίζει να αναφερθούν. Ένα ειδικό σήραγγα επί των πλευρικών λοβών εξασφαλίζει εύκολη εισαγωγή του ασκού βάρους. Μία πλάκα ακαμψίας είναι ενσωματωμένη στο δάπεδο της σήραγγας να διατηρείται το ύφασμα τεντωμένο και να μειώσει την τριβή λόγω της ζάρωμα κατά την τοποθέτηση του ασκού βάρος. Η σήραγγα είναι ξεχωριστό από το θύλακα του φορτίου, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε παρεμβολή μεταξύ των δύο. Η σήραγγα έχει επαρκή χωρητικότητα για να κρατήσει μια πλήρη θήκη βάρος και εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε τα τελειώματα τσέπες βάρος. Αυτά τοποθετούνται στο πίσω μέρος του αεροθάλαμος, εκατέρωθεν της οπίσθιας πλάκας, που ελαχιστοποιούν περιστροφική αδράνεια, ακόμη εξακολουθούν να είναι εύκολη η πρόσβαση.

Quantum χρησιμοποιεί το νέο πέλμα στερέωσης monoplate, η οποία εργάζεται για μία δεξαμενές και δεξαμενές όσο δίδυμο (μέχρι δύο μονά 12L / 80cuft μέσω ενός ειδικού σετ δύο πλέον ιμάντες). Η δομή monoplate είναι πολύ ισχυρή, αλλά και ελαφρύτερη από το τυπικό "δύο πλάκα με αεροθάλαμο στριμώχνεται μεταξύ" προσέγγιση. Μια ασυνήθιστη όψη της οπίσθιας πλάκας είναι ότι η οπίσθια επιφάνεια, πάνω στην οποία η δεξαμενή στηρίζεται, είναι 5 ° off κατακόρυφο: αυτή είναι αρκετά μικρή για να είναι μόλις αισθητή, αλλά αρκετά μεγάλο για να εγγυάται ένα επιπλέον 5 εκατοστά / 2 "της αποστάσεως μεταξύ του πυθμένα του η δεξαμενή και ο δύτης: ανεπιθύμητη αποφεύγεται η επαφή. Αν χρησιμοποιηθεί με δύο δεξαμενές, η monoplate διαθέτει δύο μικρά πτερύγια να διατηρήσει το αεροθάλαμος μακριά από την επιφάνεια επαφής των δεξαμενών, για μια ευκολότερη προσαρμογή του BC πάνω στις δεξαμενές.

Το πέλμα στερέωσης διαθέτει ένα μαλακό εξώφυλλο για την άνεση, αλλά και για τη σταθερότητα. Τα στοιχεία τριβής / λαβή από την πλευρά της, την ελαχιστοποίηση πλάγια κίνηση σε όλο το σώμα του δύτη κατά τη διάρκεια μιας περιστροφής.

Quantum διαθέτει το νέο ταχυσύνδεσμος στην φουσκώματος, με τρεις τρύπες αντί του συνδυασμού τρύπα και γέφυρα, για μια αύξηση 30% στο ρυθμό ροής. Quantum έχει ήδη πιστοποιηθεί σύμφωνα με το νέο EN1809: 2014.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το νέο κιτ προσάρτησης φωτογραφική μηχανή αναπτύχθηκε ταυτόχρονα με την Quantum, και ότι η Κβαντική έχει 3 επιλογές για να τοποθετήσετε αυτό το σετ: υψηλή στον αριστερό λοβό (το οποίο είναι επίσης ένα καλό μέρος για ένα μαχαίρι) και χαμηλά τόσο το αριστερό και το δεξιό λοβό. Τα τελευταία επιτρέπουν την εύκολη συνδέοντας και απαγκίστρωση από το κοντάρι, χωρίς να χρειάζεται να λυγίσει τον αγκώνα υπερβολικά.

Mares εισήγαγε την έννοια της ειδικής γραμμής για τις γυναίκες, και αυτή η παράδοση συνεχίζεται με την Quantum Εκείνη Καταδύσεις. Π.Χ. γυναικών όχι μόνο στο όνομα και το χρώμα? Αυτή η έκδοση διαθέτει ένα ζωνάρι με επέκταση του κορμού που αγκιστρώνεται πάνω στο πέλμα στερέωσης προς την κορυφή. Στην ουσία, αυτό όχι μόνο οδηγεί σε ένα σουτιέν σαν περίβλημα, αλλά επίσης και πρωτοφανή σταθερότητα οφείλεται σε αυτό είναι ουσιαστικά δύο παράλληλες λωρίδες που συνδέει την βαριά δεξαμενή στο σώμα. Αυτή η καινοτομία αποτελεί το αντικείμενο της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας και μπορεί να βρει μελλοντικές εφαρμογές στον ΣΔ ανδρών, καθώς και.



Μήπως σας αρέσει Mares Quantum BCD; Αν ψάχνετε για ένα online κατάστημα που ειδικεύεται στον κατάδυση εξοπλισμό, ανακαλύψτε diveinn. Σαν Mares εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, όλα μας τα κατάδυση προϊόντα έχουν την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή της Mares. Επιλέξτε ένα από τις BCD γιλέκα κατηγορίες μας και ανακαλύψτε το φάσμα των BCD γιλέκα προϊόντων που έχουμε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Για να διώξετε τυχόν αμφιβολίες, επικοινωνήστε με την ομάδα μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην περιμένετε άλλο!

Χαρακτηριστικά Mares Quantum BCD

Ταξίδι

Όχι

Φύλο

Unisex

Ηλικία

Ενήλικας

Προτεινόμενη χρήση Diveinn

Ψυχαγωγικές καταδύσεις

Τεχνολογία Mares Quantum BCD

Βιώσιμη Mares Quantum BCD

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Mares Quantum BCD

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

9 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Mares Quantum BCD

Τέλειο ταίριασμα

01/12/2021

Nicolas V

Πραγματικά ακριβές διάγραμμα μεγεθών, πραγματικά άνετο, ειδικά η οσφυϊκή επένδυση και το φινίρισμα με γρήγορη παράδοση

Mares Quantum BCD

Τόσο ωραία

26/10/2021

Ata

πολύ άνετο, η ποιότητα του εξοπλισμού είναι υψηλή.

Mares Quantum BCD

Γιλέκο φοράδες κβαντικό

20/10/2021

Patrick Kesseler

Πολύ γρήγορη παράδοση και προϊόν νικελίου. Προτείνω ευχαριστώ

Mares Quantum BCD

Εξαιρετικό προϊόν

05/07/2021

Stoobs

Χρησιμοποιούμε αυτό το μοντέλο BCD στο Dive School λόγω της ευκολίας χρήσης του και της εξαιρετικής αξιοπιστίας του. Συνιστάται.

Mares Quantum BCD

Ποσοστό

03/07/2021

Amelin

Τέλεια bcd. Εξαιρετική τιμή! Της προτείνω. Ταχεία αποστολή

Mares Quantum BCD

Πολύ καλό bcd

22/06/2021

Antoine FABREG

αυτό το Stab είναι πολύ καλά κομμένο, ευκολία και ελαφρότητα στη συνάντηση. το σύστημα έρματος είναι υπέροχο. Προτείνω. Η παράδοση ήταν εξαιρετικά γρήγορη, καλά.

Mares Quantum BCD

Φοβερός

05/05/2021

Walter

Μετά από χρόνια καταδύσεων με διαφορετικό μοντέλο από αυτό το Quantum, είμαι ήδη πεπεισμένος (μετά από αρκετές καταδύσεις) ότι έχω κάνει τη σωστή επιλογή να πάω για το Quantum. Πολλή ελευθερία κινήσεων και δυνατότητες, τουλάχιστον 1 κιλό ελαφρύτερο από το προηγούμενο Maris Prestige που με εξέπληξε. Η δυνατότητα κατάδυσης 2 φιαλών ήταν επίσης καθοριστικός παράγοντας για μένα. Πολύ χαρούμενος και χαρούμενος και συνιστάται ιδιαίτερα.

Mares Quantum BCD

Παρασκευή

13/11/2020

bcd size

rychle dodanie na Slovensko cca 5 dni maximalna spokojnosť tešim sa na dalši nakup.

Mares Quantum BCD

Το κβαντικό mares είναι φοβερό!

20/02/2019

Brandon

Μου αρέσει πολύ αυτό το BCD. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε κοιτάζει το πρώτο BCD. Έχει την ίδια ελευθερία και ευελιξία με ένα bcd πτέρυγα με την προστιθέμενη άνεση του αέρα στις πλευρές. Φορώντας αυτό το BCD, αισθάνομαι σαν να έχω πλήρη κίνηση των όπλων μου. Έχει επίσης πολλά D-δαχτυλίδια για κάθε πρόσθετη ταχύτητα που θέλετε. οι ευέλικτες τσέπες είναι εξαιρετικές για να αποθηκεύσετε μια εφεδρική μάσκα ή ένα επιπλέον φως βυθίσματος μέσα. Πάνω από όλα δεν έχω τίποτα κακό να πω για αυτό το BCD.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Mares Quantum BCD

Σωλήνας

27/03/2020

Valentina

Συμβατό με εύκαμπτο σωλήνα από άλλες μάρκες;

Γειά σου! ναι, εύκαμπτοι σωλήνες από άλλες μάρκες μπορούν να είναι συμβατοί επίσης ... ευχαριστώ για την ερώτησή σας!

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed