Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
SEAC

Βιώσιμη

SEAC Guru Computer

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος SEAC Guru Computer

Ο νέος υπολογιστής GURU κατάδυσης διαθέτει ένα σύστημα που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς δυσκολία. Ιδανικό για δύτες όλων των επιπέδων. Χάρη στην ευελιξία του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τέλεια σε καταδύσεις αέρα, νιτροξ, άπνοιας και μετρητή.

Έχει ιμάντα από καουτσούκ υψηλής ποιότητας. Διαθέτει γυάλινη οθόνη και στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι. Με αυτό μπορείτε να ελέγξετε τον χρόνο κατάδυσης υποβρύχια και να βουτήξετε με ασφάλεια. Διαθέτει εξαιρετικά φωτεινό φως LED. Έχει ειδικές λειτουργίες όπως χρονόμετρο, φάσεις σελήνης, ακουστικό και οπτικό συναγερμό και επιλογή του τύπου του νερού. Seac Guru Καταδυτικός Υπολογιστής, Ψηφιακή 3D Πυξίδα, Smartwatch.

Ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου υπολογιστή SEAC GURU, ένα πραγματικό κέντρο λειτουργίας ιδανικό για τις υποβρύχιες περιπέτειες και την καθημερινή σας ζωή.

Εκτός από τους τέσσερις τρόπους λειτουργίας, Air, Nitrox, Gauge και Free Diving, ο καινοτόμος ενσωματωμένος υπολογισμός ασύρματης κατανάλωσης αέρα (συμβατός με τον νέο ασύρματο πομπό κωδικού χρώματος), η ψηφιακή πυξίδα αντιστάθμισης 3D και το διπλό χρονόμετρο, το GAS MIX η λειτουργία αλλαγής είναι η πιο εκτιμημένη από τους δύτες που ασκούν τεχνικές και / ή αποσυμπίεση καταδύσεις.

Η μακράς διαρκείας επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου δεν απαιτεί συχνές και δαπανηρές αντικαταστάσεις, καθώς μπορεί εύκολα να φορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στον υπολογιστή.

Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία επιτρέπει έως και 25 ώρες χρόνου κατάδυσης ή έως και 2 3 μήνες σε λειτουργία χωρίς κατάδυση.

Επιπλέον, το καλώδιο USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη του ημερολογίου πλοήγησης και τη συντήρηση του λογισμικού.

Τα δεδομένα κατάδυσης είναι εξαιρετικά εύκολο να διαβαστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, χάρη στην γραφική οθόνη υψηλής φωτεινότητας LCD 80x80 pixel και στην ένταση του οπίσθιου φωτισμού ρυθμιζόμενη με το χέρι.

Σχεδιασμένο με αποκλειστικό ιταλικό σχεδιασμό, το GURU προσφέρει διάφορες εφαρμογές που μπορούν να αποτελέσουν ασφαλώς μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, όπως χρονόμετρο, ύψος, βαρόμετρο, πρόγνωση καιρού, μαγνητόμετρα, σεληνιακές φάσεις.

Τέλος, η λειτουργία γυμναστικής δείχνει τη μεγάλη ευελιξία που προσφέρει αυτό το προϊόν, βρίσκει χρήση και έρχεται βολική κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, προπόνηση, πεζοπορία.

Οι λειτουργίες μετράει τα βήματα, τα μετρημένα μονοπάτια, οι ταχύτητες και οι καμένες θερμίδες θα κάνουν την άσκηση πιο διασκεδαστική και πιο ελκυστική.

Ο τρόπος ελεύθερης κατάδυσης, εκτός από την παραγωγή του βάθους και του μοναδικού χρόνου κατάδυσης, παρέχει στον δύτη μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών.

Ο αριθμός των καταδύσεων που λαμβάνονται και το μέγιστο βάθος στη σύνοδο, ο χρόνος επιφάνειας που έχει περάσει από την τελευταία κατάδυση και η ταχύτητα ανόδου και καθόδου.

Ο γκουρού είναι κατασκευασμένος από υψηλής τεχνολογίας πολυμερή techno, δαχτυλίδι από ανοξείδωτο χάλυβα και ορυκτό κρύσταλλο.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη δέσμευση στην ανάπτυξη του συστήματος μενού που επιτρέπει στον δύτη να έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις με έναν απλό και διαισθητικό τρόπο.

Χαρακτηριστικά:

Λειτουργικές λειτουργίες:

Scuba, Gauge, Δωρεάν Καταδύσεις.

Λειτουργία αλλαγής αερίου Mix για τεχνικές και / ή αποσυμπίεσης καταδύσεις.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με καλώδιο USB (συμπεριλαμβάνεται).

Αυτονομία 25 ώρες κατά τη λειτουργία κατάδυσης.

Χρόνος φόρτισης 3 5 ώρες

3D Πυξίδα, πρόγνωση καιρού, Υψομετρητής, Βαρόμετρο, Χρονόμετρο, Γυμναστήριο (μετρητής βημάτων, απόσταση που καλύπτεται, ταχύτητα, θερμίδες που καίγονται).

Ενσωματωμένος υπολογισμός ασύρματης κατανάλωσης αέρα και μετάδοση μέσω του πομπού Seac Guru (δεν περιλαμβάνεται).

Το προφίλ κατάδυσης μπορεί να ελεγχθεί κατά την κατάδυση.

Ένδειξη υψηλής φωτεινότητας, ένταση οπίσθιου φωτισμού ρυθμιζόμενη με το χέρι.




Μην περιμένετε άλλο και αγοράστε SEAC Guru Computer. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά του SEAC Guru Computer, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με diveinn μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας. diveinn προσφέρει μια αποκλειστική συλλογή Ηλεκτρονικά και υπολογιστές για κατάδυση και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Σε Ηλεκτρονικά και υπολογιστές θα σας εξασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τον αθλητισμό σας και την καθημερινή δραστηριότητα και θα κάνουμε τη ζωή σας πιο άνετη με την μοναδική γκάμα μας Υπολογιστές.

Χαρακτηριστικά SEAC Guru Computer

Τεχνολογία SEAC Guru Computer

Βιώσιμη SEAC Guru Computer

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. SEAC Guru Computer

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed