Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Komponenter

()

Sortera

Komponenter att tänka på för en spjutvapen

Komponenterna till ett spjutgevär är väsentliga för att göra en funktionell och korrekt spjutvapen. De märken som erbjuder komponenterna för spjutvapen är Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Omer och Beuchat . Speargun linankare: Speargun linankare levererar den felfria ankaränden för din skjutlina samt den utmärkta genomgången för din haspellina. Tillverkad av 100 % rent kvalitets rostfritt stål. Består av två fäststift i rostfritt stål.
Speargun grepp : Speargun greppen ger stabilitet och uthållighet, samt komforten med induktion på Spearguns. I expansion till den häpnadsväckande styrkan, hållbarheten och bekvämligheten av dess perfekta design tillåter dig att bara släppa greppet som gör transporten av din spiralpistol i ett spiralrör mycket mer hanterbart.
Avtryckare och tryckstång : Avtryckaren och tryckstången är också viktiga komponenter i spjutvapen. Avtryckaren och tryckstången är båda gjorda av rostfritt stål. Avtryckaren ställs in från den bakre änden av stötstången för att justera mitthandtagets spjutvapen med greppet placerat långt fram. Trimma bara den så kort som det behövs för att passa dina krav.
Framsidan av tryckstången kan också skäras kortare om det behövs, för att placera avtryckaren ytterligare framåt i ramen om så önskas för ditt idealiska avtryckararrangemang.
Handtag : Handtaget på spjutpistolen ska erbjuda ett bekvämt och säkert grepp. Tänk på handtagets ergonomi, form och material för att säkerställa ett stadigt grepp under vattnet. Vissa handtag kan ha extra funktioner som en linfrigöringsmekanism eller en linfästningspunkt för bekvämlighets skull.

top