Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træsko

()

Sorter efter

Hvordan vælger man træsko?

Sålen på et par børnetræsko skal være robust og beskyttende, men alligevel plan og flad for at give en jordfølelse, der er egnet til fodvækst. Du kan købe børnetræsko fra Crocs , Cerda Group , John Smith .

Tip til at vælge træsko

1. Vær sikker på, at underdelene er lange nok til at passe dine børns fødder bekvemt, især når du undersøger bløde træsko.
2. Sørg for, at træskoens tåboks er bred og afslappet nok til, at dine børns tæer kan bevæge sig. Træsko skabt til afslapning er karakteristisk mere omfattende end de fleste skomoder, og denne innovation gør det muligt for dine børns tæer at slappe af og gå let.
3. Træsko med buer giver en mere fordelagtig vægtplacering ved dine børns fod, hvilket begrænser smertefulde stresspletter, skader og andre smerter.
4. Vælg de træsko, der passer til børnenes fødder. En meget kort størrelse er meget ubelejlig og meget stor størrelse er også ubehagelig at flytte. Så vælg den størrelse, der passer rigtigt.


top