Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Jakker

()

Sorter efter

Typer jakke til kvinder

Kvindemodetrends inden for jakker har gennemgået nogle ekstreme ændringer gennem årene. Få et blik på nogle typer jakker til kvinder;

Bomberjakken

Bomberjakken har været go to jakken i lang tid, som enhver kvinde sandsynligvis har i garderoben. I disse dage bomberjakker til kvinder i stil med almindelige skjorter og denimrevne jeans for at skabe et robust look. Kvinder kan også bære disse jakker med en nederdel og andre kjoler.

Den beskårne jakke

Beskårne jakker er en af de mest populære og hoveddrejende jakker, der overtager streetmode over hele verden. Disse jakker ender ved eller over taljen. Beskårne jakker er elegante og alsidige. Du kan style dem på uendelige måder, som du vil. Der er forskellige materialer, farver og stilarter til rådighed, som du kan vælge imellem.

Læderjakken

For et klassisk, men elegant look, vælger kvinder læderjakker, da de er det perfekte valg til vintre. Læder sort jakke kvinder kan passe godt til afslappede outfits og festtøj. Derudover tilbyder Levis , Superdry , Adidas originals og Gstar det bedste udvalg af regnjakker til kvinder.

Denim jakke

Denimjakken er en af de mest alsidige tøjartikler, som enhver kvinde skal have i skabet. Det være sig jeans, nederdele, shorts eller skjorter, uanset hvad du bærer, denim light jakker til kvinder ser godt ud med enhver blanding af outfits.

De quiltede jakker

De trendy quiltede jakker er perfekte til vinteren udendørs. De findes i en lang række levende farver og stilarter.



top