Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træningsdragt

()

Sorter efter

Typer af træningsdragter til kvinder

Kvinder træningsdragter har været i popularitet af flere grunde, men nu er de blevet en garderobe. Træningsdragten er et outfit i to dele, der består af en løs pasform, men behagelig bund og en jakke med lynlås eller pullover. Træningsstoffer har unikke egenskaber, der gør dem ideelle til træning og træning.
Træningsdragter er normalt behagelige at have på, åndbare, fugttransporterende og lette at passe. Der er imidlertid en bred vifte af letvægtsstilarter og typer til kvinder, der er designet til at blive brugt til forskellige formål og klimaer. Der findes forskellige typer af træningsdragter, der hver har sine egne individuelle egenskaber.

Vi har listet nogle af de mest populære herunder:

1. Træningsdragter til kvinder i bomuld

Bomuldsfremstillede træningsdragter er det bedste valg blandt kvinder især på sommerdagene for at holde din krop kølig. Det bedste ved træningsdragter i bomuld er dens åndbarhed. Da træningsdragten til kvinder i bomuld absorberer sved og grimme lugte bedre end noget andet stof, er de det mest populære valg.

2. Træningsdragter i nylon til kvinder

Nylon træningsdragter er ideelle til træning, da de ikke let bliver hooked på udstyr, så du kan nyde bevægelsesfriheden. De er åndbare, lette, varme og behagelige.
Nylon casual jakkesæt til kvinder øger kropstemperaturen, der hjælper med at forbrænde kalorier, mens du træner. Under udendørs træning og aktiviteter beskytter de også huden mod solskoldning og insektbid.
Superdry , Adidas originals , Gstar og Nike er kendte producenter af kvinders træningsdragter.

top