Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Badetøj

()

Sorter efter

Hvilke typer badetøj er der?

Badetøjet er en tøjartikel, der er beregnet til at blive brugt af folk, der er interesseret i et vandbaseret foretagende eller vandspil, såsom svømning, dykning og surfing eller solrelaterede øvelser, såsom solbadning. Flere sorter kan bæres af mænd, damer og børn. Der er et stort udvalg af swimwears juniorer. Du kan købe swimwears juniorer fra Adidas originals , Jack and Jones , Timberland , Lacoste .

Typer af badetøj

Her er nogle typer badetøj givet nedenfor:

1. One Piece Som titlen antyder, er dragten i ét stykke en enestående påklædning, som du glider ind i og fungerer som en helhed.
2. Bikini Den ideelle og mest populære af dem alle. En bikini er en todelt kollektion med en tydelig trusse og brazer. Du får det maksimale antal mutationer i denne slags badedragt bandeau, one shoulder, off shoulder, v neck ... noteringen fortsætter. Du kan arbejde hele vejen med delen af spidsen og basen, skygge, skitse og design.
3. Svømmekjole En svømmekjole ligner et jakkesæt og findes regelmæssigt ved byens pools. Det giver din ryg en enestående dækning og er velegnet.
4. Fuld badedragt En fuld badedragt bruges normalt i offentlige pools eller når du konstant bliver præsenteret for solen. Det beskytter dig mod garvning og UV stråler.
5. Tankini En tankini er en blanding af bikinibaser med en håndvask top. Det er enestående til at dække din mave.


top