Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Espadriller

()

Sorter efter

Hvad er espadriller til mænd?

Espadriller er afslappede, rebsåler, almindelige, men sjældent højhælede sko. De har normalt en klud eller bomuldstop og en elastisk bund sammensat af espartotråd. Espartotrådbunden er det afgørende træk ved espadrillerne; overdelen svinger stort set i stil. Espadriller til mænd findes i et bredt udvalg og nuancer. Du kan købe espadriller til mænd fra Superdry , Tommy Hilfiger , Pepe Jeans , Havaianas .

Espadrilles sandaler

Espadrilles sandalerne har den bløde kvalitet af jutestoffer, der giver iboende komfort i bunden, og gummibånd gør espadriller til en sandal, dine fødder vil beundre. Espadrilles sandaler er perfekte til sommer og varme miljøer på grund af deres smarte jutetov.

Tips til valg af Espadrilles

1. Vælg espadriller, der kun er skabt med dobbelte såler. Selvom de kan virke lidt tunge i starten, vil de helt sikkert blive ved med længere tid end varianter af enkeltsåler.
2. Når man køber espadriller, skal de ikke glide ved hælen. Vælg ikke en stor størrelse, så de er en smule løse, de skal være stramme, men ikke for stramme, så dine tæer går hårdt. Espadriller lavet med lammeskind er meget fleksible og vil udvide sig til ½ størrelse efter et par dage.
3. Prøv at vælge espadrillerne lavet af læder eller fåreskind. Begge materialer er meget komfortable og giver dig komfort. Du kan gå meget let, og disse materialer passer også godt til dine fødder. Om vinteren er de meget hyggelige og beskytter dine fødder mod kulden.


top