Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træsko

()

Sorter efter

Hvordan vælger man træsko til mænd?

Træsko til mænd
Herretræskoene har en modstandsdygtig og beskyttende sål, men er plan og flade for at tillade en passende fornemmelse af jorden for fodens komfort. Du kan købe træsko hos Crocs , Sebago , Birkenstock , John Smith .

Sandal træsko
Træskosandaler er fremstillet i alle varianter af forskellige stilarter og mønstre. Men for det meste har sandaler af træsko type en tendens til at have tætte, noget stive såler med en rimelig beskeden overdel. De er lavet til at glide over fødderne. Clog sandaler har ikke bånd eller stropper til at sikre dem på plads.

Crocs klassiske træsko
Træsko lavet af gummi er identificeret som klassiske Crocs træsko , måske nemme at sætte på og er gode til dine fødder. Crocs klassiske træsko giver fremragende svangstøtte. Disse sko sikrer foden tilstrækkeligt.

Råd til valg af træsko til mænd

Sørg for, at træskoens tåboks er bred og afslappet nok til, at dine tæer kan vrikke. Denne modifikation giver tæerne mulighed for at slappe af og gå med lethed.
Vælg træsko, der passer godt til dine fødder. Meget lille størrelse er meget irriterende og meget stor størrelse er også svær at flytte. Så vælg den størrelse, der passer rigtigt.


top