Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Veste

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en vest til mænd?

En vest er et af de mest fashionable tøj i mænds kollektion. En vest er en ærmeløs beklædningsgenstand, der ofte bæres over en skjorte eller t shirt. Herrevesten findes i forskellige stilarter og designs fra en pullover til knapper eller lynlåse foran. Tidligere var vestene domænet for formelle begivenheder og arbejdspladser, men i dag er de udviklet som funktionelle, afslappede og fashionable beklædningsgenstande.

Hvordan vælger man en vest?

En korrekt monteret herremodevest skal være lang nok til at give fuld dækning. Der bør ikke være plads til skjorte, der kigger gennem kanterne på veste og bælte. Normalt er vestens snit længere foran, så sørg for at stikke trøjen ordentligt i bukserne, så den ikke kommer ud under vesten. Når du vælger en herrevest, er der en række vigtige faktorer at overveje. Uanset om du bærer en vest til at tilføre et lag af varme på kolde vinterdage eller for at komplimentere din stylingfølelse, er veste et ideelt valg at gå efter. De er alsidige og velegnede til både formelle og afslappede sammenkomster. Herre casual veste og herre kjole veste fås i forskellige farver og mønstre. Materialerne omfatter bomuld, kashmir, uld, akryl og forskellige stofblandinger. Der er enorme sorter af veste, som du kan købe fra førende mærker som Superdry , Gstar , Jack and Jones og Timberland .

top