Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dokumentmapper og laptop tasker

()

Sorter efter

Vælg det bedste etui til bærbar computer

Hovedformålet med bærbare etuier er at beskytte din bærbare computer og sikre sikker bærbarhed, mens du rejser. Etuiet skal også give opbevaring til at opbevare alt tilbehør til den bærbare computer.
Superdry , Lacoste , Napapijri og Le Coq Sportif designer og producerer de bedste tasker til bærbare computere. Nedenfor er nogle vigtige funktioner, der bør overvejes, når du vælger den bedste bærbare taske til dig;

• Du skal sikre dig, at den bærbare computer passer komfortabelt inde i etuiet. Sørg for, at lynlåsen er let at lukke og åbne med den bærbare computer indeni.
• Det er godt at vælge en softshell dokumentmappe i modsætning til traditionelle hardshell sager som dokumentmapper. Et blødt etui holder den bærbare computer mere sikkert inde.
• Du skal sikre dig, at etuiet skal have flere lommer til opbevaring af tilbehør.
• Det anbefales at vælge en bærbar taske med lynlås frem for trykknapper, låse eller spænder.
• Den bærbare mappe skal have begge skulderstropper samt et bærehåndtag.

Hvilket materiale er bedst til bærbare etuier?

Nogle af de mest populære valg er nylon, polyester og neopren, da de er relativt stærkere, holdbare og har vandafvisende egenskaber. For bærbare ærmer bruges mikrofiber, uld og plysmaterialer. De fleste hardshell bærbare etuier til mænd og kvinder er lavet af plastik.

top