Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Valokuva-video

()

Lajittele

Vinkkejä valokuva ja videolaitteiden käyttöön

Sinun on pidettävä mielessä muutama vinkki, jos haluat ottaa parempia valokuvia ja videoita millä tahansa laitteella, kuten kameroilla, älypuhelimilla tai tableteilla. Katso alta;

• Lähemmäs pääseminen ja kehyksen täyttäminen on avain hyvän valokuvan ottamiseen. • Hanki parempi kehys valokuvien ja videoiden ottamiseen. Jos siellä on esimerkiksi sotkua, esineitä tulee ulos tai heijastuksia, aseta itsesi tai kohde uudelleen saadaksesi paremman kuvan.
• Useimmissa kameroissa on kyky lukita tarkennus kohteeseen. Se auttaa sinua ottamaan parempia kuvia, kun kohde on tarkennettu, ja voit rajata kuvan uudelleen luodaksesi mielenkiintoisemman kuvan.
• Vaikuttaa itsestään selvältä, mutta on tärkeää mainita, että kameran tai videolaitteen oikea piteleminen varmistaa terävämpien ja parempien kuvien ottamisen, koska se ei tärise. Varmista, että sinulla on tukeva ote
• Löydä eri näkökulmia toisesta tärkeästä vinkistä parempien valokuvien ja videoiden tekemiseen. Käytä odottamattomia kuvakulmia ja tee ikimuistoisia kuvia. Polaroid Originals valmistaa ja jakelee parhaita kameroita.


top