Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Leijulaudat

()

Lajittele

Mikä on hoverboard?

Hoverboard on kaksipyöräinen, akkukäyttöinen, liikkuva laite, joka on yleisesti tunnustettu myös itsetasapainottavaksi skootteriksi. Hoverboardit ovat edistynein muoti itse kehitetyssä monipuolisuudessa. Tyypillisesti nämä koneet toimivat kuten sähkörullalaudat ja koostuvat kuljettajalle tarkoitetusta maadosta, joka sijaitsee kahden pyörän välissä ja jota käyttävät massiiviset litiumioniakut. Voit ostaa hoverboardin Elementsilta , Razorilta , Whinckiltä . Maastohoverboard liukuu vaikeimmankin maan yli. Pyöräparin ja gyroskoopin avulla voit säädellä nopeuttasi ja toimintaasi säätämällä ja taivuttamalla. Jotkut maastohoverboardit on jopa toteutettu ajamaan "maastossa", mikä osoittaa, että ne ovat riittävän vahvoja liikkumaan epätasaisella, epätasaisella maalla.

Hoverboard tyypit

Kolme keskustyyppiä ovat:

1. Klassisissa hoverboardeissa on vakiona 6,5" pyörät ja runkomuoto ilman pikatasapainotilaa. Se käyttää gyroskooppia ajamaan ja pitämään ratsastajan pystyssä
2. Off Road hoverboardit korostavat tilavampia 8"+ pyöriä ja 350 watin moottoreita. Ne selviävät yksinkertaisesti kaikesta, mihin asetatte ne, ja ne sopivat paremmin monimutkaisemmille kuljettajille.
3. Itsetasapainottavassa hoverboardissa on itsetasapainottava ominaisuus, joka pitää laudan ihanteellisesti tasaisesti maassa kuljettajan kanssa tai ilman. Se käyttää sisäistä gyroskooppiaan mahdollisten ristiriitojen poistamiseen.


top