Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Suojukset

()

Sähköskootterin kannen käytön edut

Sähköskootterin kansi

Sähköskootterin suojus suojaa tehokkaasti skootterisi auringolta ja vesieroosiolta ja pitää sen puhtaana ja arpettomana. Se myös pitää pyöräsi suojassa rosvoilta. Voit ostaa sähköskootterin kannen Krf :ltä.

Sähköskootterin kannen edut

Suojaa maali UV säteiltä
UV säteet osuvat suoraan skootterin maaliin ja reaktioiden vuoksi ja tekevät niistä himmeitä, jos niitä esitetään pidempään päivittäin. Pidempi altistuminen auringolle aiheuttaa polttoaineen hajoamista ja kuivumista skootterien polttoainesäiliössä. Joten värin ja polttoaineen säilyttämiseksi; meidän on kiinnitettävä skootteri siihen varustetuilla kansilla.

Suojaa ruosteelta
Suojaaksesi ruosteelta skootterin kiinnittäminen on luotettavin tapa. Sateessa ajamisen välttäminen ja skootterin peittäminen, kun se suuntautuu sateeseen, ovat tunnettuja tapoja suojata skootteri ruosteelta. Skootterien suojukset on valittava siten, että niissä on ominaisuuksia, kuten eristetty ja kosteudenpitävä.

Suojaa skootteria jälkiltä: maalin suojaaminen jälkiltä ja leikkauksilta on erittäin helppoa, jos käytämme skootterin suojuksia.


top