Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kuorinta-aine

()

Lajittele

Mikä on kuorinta vartalolle?

Kuorinta on tapa käyttää kuorinta ainetta, rakeista ainetta sormien tai kuorintatyökalun avulla kuolleen ihon poistamiseksi kasvojen tai kehon pinnalta. Jos nämä kuolleet ihosolut jäävät iholle, seurauksena on hilseileviä laikkuja, tukkeutuneita huokosia, pigmentaatiota, epätasaista ihon sävyä ja kuivaa ihoa. Tässä kuorinta aineilla on keskeinen rooli kaikkien näiden ihoon liittyvien ongelmien ehkäisemisessä.
Kuorinta voi parantaa ihon ulkonäköä ja saada sen näyttämään kirkkaammalta ja parantaa muiden ihonhoitotuotteiden tehokkuutta parantamalla imeytymistä. Kun kuorinta aineita levitetään kasvoille tai vartalolle säännöllisesti, se auttaa estämään huokosten tukkeutumista ja parantamaan ihon kimmoisuutta.
Erilaisten tutkimusten mukaan kuorinta aineiden pitkäaikainen käyttö johtaa kollageenin tuotantoon. Kollageeni on avain elinvoimaiseen, hehkuvaan ja nuoren näköiseen ihoon. Vartalonkuorinta edistää ihon joustavuutta; minimoi juonteiden ja ryppyjen muodostumisen.

Kuinka valita kuorintavoiteet vartalolle

Seuraavassa on joitain ohjeita, jotka on pidettävä mielessä, kun valitset kuorinta aineita;

• Älä koskaan levitä kasvoille vartalolle tarkoitettua kuorinta ainetta. Vartalokuorinnat ovat yleensä kovempia, eivätkä ne olisi ihanteellisia kasvojen iholle. Kasvojen kuorinta on suunniteltu erityisesti kasvoille herkkien kasvokudosten käsittelyyn. Payot , Biotherm Lancome , Sisley , Filorga tarjoavat laajan valikoiman vartalon ja kasvojen kuorintoja.
• Käytä vain yhtä kuorinta ainetta kerrallaan.
• Vaihda kuorinta ihon tarpeiden mukaan.


top