Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Salipussi

()

Lajittele

Minkä kuntosalisäkin tarvitsen?

Kuntosalit tarjoavat sujuvan siirtymisen tavallisesta rutiinista harjoitusrutiiniin. Hyvälaatuisissa laukkuissa, kuten Gymsacks Adidasissa, on erillinen vuori, joka pitää hikinen vaatteet ja pyyhkeet puhtaalta tavaralta ja niissä on yleensä lokerot likaisten vaatteiden ja kenkien säilyttämiseen. Jokaisella tulisi olla oma kuntosalilaukku, joka on aina valmis menemään.

Adidas Defender 3 kassi
Jos etsit klassista kuntosalilaukkua, Adidas Defender 3 on paras valinta. Tässä keskikokoisessa duffle laukussa on suuri päälokero vaatteille ja varusteille. Siinä on joukko taskuja, joita voit käyttää kuntosalivarusteiden säilyttämiseen. Pehmustettu olkahihna tekee siitä mukavamman kantaa liikuttaessa kohti kuntosalia.
Useimmat kuntosalin käyttäjät pitävät parempana kompaktista laukkusta, johon mahtuu vaatteita, kenkiä ja muutama kuntosalivaruste. Laadukas kuntosalilaukku kuten Puma, kuntosalipussit Reebok tarjoavat riittävästi lokeroita, jotka todella erottavat likaiset tavarat puhtaista tavaroista. On olemassa erilaisia kuntoilulaukkuja, joista voit valita tyylitarpeidesi mukaan. Lisäksi Superdry , Adidas originals , New Balance , Vans ja BOSS tarjoavat laadukkaita voimistelureppuja.

top