Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Puvut

()

Lajittele

Miesten puvutyypit

Mitä tulee pukutyyppeihin, jokaiselle miehelle on valtava valikoima tyylejä ja erilaisia. Katso alla erilaisia miesten pukuja;

Yksiriviset puvut
Yksiriviset puvut ovat miesten muotimaailman tukipilari. Näissä puvuissa on yksi, kaksi tai kolme nappia. Yksiriviset miesten puvut sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin muodollisista toimistokokouksista häihin.

Kaksirivinen puku
Kaksirivisten pukujen juuret ovat 70 ja 80 luvun lopulla. Näissä puvuissa on kaksiriviset kolme painiketta yhteensä 6. Puku luo illuusion leveämmästä kehyksestä kaksoisrivien ansiosta. Siksi se sopii paremmin hoikille vartalotyypeille kuin muut.

Tuxedo puvut
Tuxedo puku on miesten vaatteiden huippu, joka ilmaisee eron, hienostuneisuuden ja luokan. Näissä puvuissa on satiini tai grosgrain, joka erottaa ne muista miesten puvuista. Huivin käänne on tyylikkäin osa näitä pukuja. Tuxedo takkien klassisessa tyylissä on vain yksi painike, yksirivinen ja yhden keskellä oleva tuuletusaukko.

Slim Fit puvut
Ohut miesten puku on ehdoton valinta kaikkien keskuudessa. Tämä tyyli antaa imartelevan ilmeen korostamalla maskuliinista fysiikkaa. Ohut puku saa olkapäät näyttämään leveämmiltä ja jalat näyttävät pidemmiltä.

Normaali klassinen istuvuus
Klassinen miesten puvutyyli on palvellut miesten muodin tarpeita vuosikymmenien ajan. Tämän leikkaustyylin painopiste on miehen leveällä olkapäällä. Siinä on myös enemmän liikkumavaraa selässä ja hauisalueella. Hackett , Dolce and Gabbana ja Selected ovat tunnetuimpia miesten pukumerkkejä.


top