Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sukat

()

Lajittele

Kuinka valita sukat naisille?

Sukat ovat yhtä merkittäviä kuin muutkin asut, mutta usein ne jätetään huomiotta. Kun valitset oikeita sukkia naisille, sinun on otettava huomioon tekijät, kuten pituus, materiaali ja tyyppi ennen kuin valitset ne. Sukat on valmistettu eri materiaaleista, kuten nailonista, villasta, puuvillasta, polyesteristä, akryylistä ja olefiineista, pellavasta, silkistä ja kashmirista.
Tässä oppaassa olemme luetelleet erilaisia sukkatyyppejä pituuden mukaan, jotka voit valita tarpeidesi ja tyylisi mukaan;

Nilkkapituiset sukat

Jos etsit sukkia, joita voit käyttää matalan leikkauksen kanssa tavalliseen käyttöön, nilkan pituiset sukat ovat täydellinen valinta. Naisten nilkkasukat ovat lyhyitä ja peittävät jalkasi nilkkoihin asti. Nämä sukat näyttävät hienostuneilta ja käytännöllisiltä rentoihin tilaisuuksiin.

Miehistön pituiset sukat

Miehistön pituiset sukat sopivat täydellisesti ulkoiluun, kuten juoksuun tai vaellukseen. Talvella naisten tulisi valita käyttää miehistön pituisia sukkia, koska ne ovat noin 6 8 tuumaa pitkiä ja peittävät vasikan lihakset. Naisten lämpimät sukat tarjoavat erinomaisen suojan ja suojan talvella.

Polvipituiset sukat

Naiset käyttävät polvipituisia sukkia talvella, kun heillä on korkeat saappaat. Nämä lämpimät sukat naisille ovat ihanteellisia, koska ne lisäävät ylimääräisen pehmusteen pitämään jalat lämpiminä. kirt, jossa on yksiväriset rajatut neuletakit, jotka antavat vintage vaikutelman. Levis , Superdry , Adidas originals ja Nike ovat naisten parhaiden sukkien johtavia valmistajia.

top