Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Alusasut

()

Lajittele

Kuinka valita alusvaatteet pojille?

Poikien alusvaatteet ovat vaatteita, joita käytetään ulkomekkojen alla, yleensä läheisessä yhteydessä ihoon, vaikka ne voivat sisältää enemmän kuin yksittäisen kerroksen. Poikien alusvaatteet vähentävät mahdollisuuksiasi haarautua. Lapset Alusvaatteet sulavat hyvin hikoiluun, toisin kuin yhteiset housut, farkut ja shortsit, pitäen lapsesi kuivina. Jotkut lasten alusvaatteet on valmistettu hikeä siirtävästä materiaalista, joka sisältää hikeä ja kuivuu nopeasti. Voit ostaa alusvaatteita Jack and Jones , Puma , Tommy Hilfiger , Pepe Jeans .

Vinkkejä alusvaatteiden valintaan

• Voit saada tarkan koon alusvaatteistasi tuotemerkkien ulkopuolella, jos tunnistat vyötärön ja lonkan koon. Säädä todellinen vyötärölinja ja koko lantiosi nauhalla, jotta voit valita vartalollesi sopivimman koon.
• Puuvilla on edelläkävijä sopivissa alusvaatteissa, koska se on ilmava. Tämä osoittaa, että sateet eivät rajoitu materiaaliin, joten alusvaatteesi eivät hikoile ja sinun ei tarvitse kärsiä yhtä paljon bakteeri ja sienitaudeista.
• Jos hikoilet paljon tai olet todennäköisesti punoittava tai hankaa, nyrkkeilijät huolehtivat riittävästä ilmavirrasta. Soveltuu parhaiten vaatteiden alle, mieluiten sarja, jossa on pienemmät, ohuemmat jalat ja joustava vyötärönauha.
• Korkeavyötäröiset alusvaatteet voivat myös olla kätevä vaihtoehto, jos olet kaareva tai sinulla on tiimalasi.
• Osta aina luotetulta brändiltä ja tarkista asiakkaiden arviot tuotteesta.


top