Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Setit

()

Lajittele

Kuinka valita setti pojille?

Vinkkejä pojille sopivan sarjan valitsemiseen

Voit ostaa pojille sarjoja Adidas originals , Timberland , Adidas , BOSS . Seuraavassa on muutamia vinkkejä poikien sarjojen valitsemiseen

Valitse Alkuperäinen
Erikoismarkkinat ovat täynnä pojille tarkoitettuja settejä, mutta niiden laatu ei ole alkuperäinen. Valitse alkuperäisen tyylin ja laadun sarjat.

Hyvä laatu
Kaikki ei ole kiinni tyylistä. Valitse myös materiaalisarjat. Hyvin tehdyt sarjat on ommeltu kauniisti, riittävän kuitumaisia kestämään, pestävät pesun jälkeen ja sopivat kaikkiin tilanteisiin. Valitse energisemmille pojille tummempia värejä. Etsi edullisia tuotemerkkejä, jotka keskittyvät laadukkaaseen suunnitteluun ja tuotantotutkimukseen saadaksesi arvosteluja näistä merkeistä, ja löydät mieluummin laadun ja arvon.

Luonnolliset kankaat
Näkymä luonnonkuiduille tai luonnon/polymeroiduille yhdistelmille. Luonnonkuidut, kuten puuvilla, ovat miellyttäviä ja rentouttavampia. Mikään ei ole ahdistavampaa kuin kutisevan, naarmuuntuneen setin kantaminen. Luonnonmateriaalit ovat myös tärkeitä palonkestäviä, etenkin poikien sarjoissa.

Isompi koko
Jos ostat laadukkaita poikasettejä, haluat poikiesi pystyvän käyttämään niitä mahdollisimman pitkään. Ilmeinen vastaus on ostaa isompi koko. Vaikka sarjat voivat aluksi näyttää hieman löysiltä, ne kehittyvät niihin pikemminkin kuin niistä.

Pese ensin
Lopuksi, kun olet saanut pakettisi poikien settejä postissa, hyppää ne ensin pesuun. Pese viileässä vedessä ja käytä korkealaatuista puhdistusainetta varmistaaksesi, ettet supistu tai tuhoa uusia sarjoja heti.


top