Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλέιζερ

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα μπλέιζερ;

Ένα μπλέιζερ είναι παρόμοιο με ένα παλτό ή σακάκι και γενικά θεωρείται κατάλληλο για επίσημη ένδυση. Perhapsσως κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα στην ντουλάπα του. Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε πώς να επιλέξετε μπλέιζερ για άντρες λαμβάνοντας υπόψη μερικούς παράγοντες.
Βασικά, υπάρχουν δύο βασικά στυλ ανδρικών μπλέιζερ που μπορείτε να επιλέξετε ενώ ψωνίζετε μονόκλινο και διπλό στήθος. Ρίξτε μια ματιά και στα δύο.

Single Breasted Blazers

Αυτά τα σακάκια ή κοστούμια έχουν συνήθως ένα, δύο ή τρία κουμπιά. Είναι ιδανικά για βραδιές ραντεβού σε επίσημες εκδηλώσεις και γάμους. Τα μπλουζάκια με ένα στήθος είναι άνετα στη χρήση και σας δίνουν μια κλασική εμφάνιση.

Μπλέιζερ με διπλό στήθος

Αυτά τα μπλέιζερ είναι κατασκευασμένα από ύφασμα που διπλώνει μπροστά. Συνήθως έρχονται με δύο στήλες κουμπιών. Τα μπλουζάκια με διπλό στήθος θεωρούνται κατάλληλα για πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Fabric Of Blazers

Τώρα, ας μιλήσουμε για το ύφασμα μπλέιζερ. Όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα μπλέιζερ, θα βρείτε πολλά υφάσματα για να διαλέξετε.
Πρέπει να αποφασίσετε ποια ταιριάζει στις ανάγκες σας και είναι ιδανική για την εκδήλωση. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ανδρικών ζακέτες είναι το μαλλί, το τουίντ, το λινό, το βαμβάκι και το βελούδο.
Τέλος, πρέπει να λάβετε υπόψη τη σωστή εφαρμογή, υλικό και στυλ μπλέιζερ που ταιριάζει στο σώμα σας. Gstar , Jack and Jones , Hackett , και Dockers είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές blazers για άνδρες.

top