Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πουκάμισα

()

Ταξινόμηση κατά

Μακρυμάνικο ή κοντομάνικο για ανδρικά πουκάμισα;

Τα πουκάμισα έρχονται σε διαφορετικά στυλ μερικά έχουν μακριά μανίκια, ενώ άλλα έχουν κοντά μανίκια. Πρέπει να επιλέξετε ένα πουκάμισο που ταιριάζει στον σωματότυπό σας και να συμπληρώνει την προσωπικότητά σας. Ας μιλήσουμε και για τα δύο στυλ παρακάτω.

Πουκάμισα με μακριά μανίκια

Τα πουκάμισα με μακριά μανίκια είναι όλη η μόδα αυτές τις μέρες. Κάθε άντρας που ντύνεται όμορφα πρέπει να έχει αυτά τα πουκάμισα στην ντουλάπα του. Ο λόγος είναι ότι τα πουκάμισα με μακριά μανίκια σας δίνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Για παράδειγμα, τα πουκάμισα με μακρυμάνικο λαιμό πληρώματος είναι μια καλή επιλογή για καθημερινή χρήση. Όταν πρόκειται για την αγορά πουκάμισων με μακριά μανίκια, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Πρώτον, η ποιότητα του υλικού πρέπει να είναι καλή. Τα περισσότερα πουκάμισα είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι και μίγματα πολυεστέρα, ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Levis , Superdry , Gstar , Jack and Jones είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές ανδρικών πουκάμισων με μακριά μανίκια.

Κοντομάνικα πουκάμισα

Τα πιο συνηθισμένα μπλουζάκια για άνδρες έρχονται με σχήμα V, σχήμα U ή στρογγυλό λαιμό και στυλ με κοντό μανίκι. Υπάρχουν πολλά ελκυστικά σχέδια, ωραία κείμενα και έργα τέχνης που τυπώνονται στις μπλούζες που τα κάνουν ελκυστικά. Τα μπλουζάκια διατίθενται επίσης σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, όπως βαμβάκι, πολυεστέρα, συνθετικά και μείγμα διαφορετικών υλικών. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την ικανότητα απορρόφησης της υγρασίας, τα ανθεκτικά στις ρυτίδες ελαφριά και τα χαρακτηριστικά άνεσης κατά την αγορά του μαύρου πουκάμισου.

top