Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Vans

Βιώσιμη

Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Αυτή τη φορά το VANS παρουσιάζει το νέο φούτερ skate VERSA STANDARD , είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, πολυεστέρα και πολικό ύφασμα που βελτιστοποιεί την αντίσταση, την ανθεκτικότητα και ταυτόχρονα προσφέρει απαλότητα στην αφή και σας προστατεύει από την αλλαγή κλίματος.

Έχει επικάλυψη νερού και βρωμιάς. Έχει μια μπροστινή τσέπη καγκουρό για να προστατεύει τα χέρια σας. Διαθέτει εσωτερική επένδυση κουκούλα με ενσωματωμένα κορδόνια περίσφιξης για πρόσθετη προστασία και άνεση.

Οι μανσέτες και το κάτω στρίφωμα είναι φαρδιά, ελαφρώς ελαστική με ραβδώσεις. Στο στήθος έχει το λογότυπο του κατασκευαστή.
Pro που έχει σχεδιαστεί με το skateboarding, το εξειδικευμένο Versa Standard Hoodie χρησιμοποιεί μια μοναδική κατασκευή υφάσματος και ένα εξαιρετικά ανθεκτικό, υδατοαπωθητικό φινίρισμα STORM COTTON για να αντέξει τα στοιχεία και να αντέξει στην κακοποίηση χωρίς να θυσιάζει αυτό το διαχρονικό, κλασικό Vans αισθητικό. Φτιαγμένο από 88% βαμβάκι και 12% πολυεστέρα, το Versa Standard Hoodie διαθέτει επίσης premium fleece με βαμβακερά νήματα υψηλότερης ποιότητας στο πρόσωπο για να αντέχει σε μεγαλύτερη τριβή και να αυξήσει την ανθεκτικότητα. Με σχεδιασμό τσέπης πολυμέσων για γρήγορη πρόσβαση και ασφαλή αποθήκευση τηλεφώνου με υποστήριξη ακουστικών , και κλασικά λογότυπα γραφικών στο στήθος. Ποτέ δεν έχει τιμηθεί με βάση το συρραπτικό είχε τόσο πολύ ενσωματωθεί. Μοντέλο είναι 6 πόδια ψηλό και φορώντας ένα Μέσο μέγεθος.




Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας για Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ. Στο ηλεκτρονικό μας μόδα κατάστημα, στο dressinn έχουμε τα καλύτερα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς επιπλοκές και με τον καλύτερο μόδα εξοπλισμό. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε άλλες μόδα κατηγορίες και να βρείτε τα προϊόντα της μάρκας Vans στην καλύτερη τιμή.

Χαρακτηριστικά Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Τεχνολογία Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Βιώσιμη Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Vans Versa Standard ΦΟΥΤΕΡ με ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed