Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Καπέλα και σκουφιά

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τύποι καπέλων;

Καπέλα για άνδρες

Το καπάκι είναι ένα είδος ελαφριάς και απαλής κόμμωσης, συνήθως με γείσο. Είναι εξοικειωμένοι με άτυπα και απλά περιβάλλοντα και μπορούν να έχουν πολλαπλά στυλ. Μπορείτε να αγοράσετε ανδρικά καπέλα από Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar .

Καπέλα για άνδρες

Ένα καπέλο χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης ενάντια στις καιρικές συνθήκες, επίσημους σκοπούς, όπως συνεδριάσεις κολεγίων, θρησκευτικούς σκοπούς ή ως τάση της μόδας.

Καπέλο Akubra

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του ανδρικού καπέλου είναι ότι το χείλος του καπέλου είναι φαρδύ και το πάνω μέρος του καπέλου είναι κούφιο και στα δύο επίπεδα. Αυτός ο τύπος καπέλου έχει στυλ καουμπόη.

Καπέλα μπέιζμπολ

Τα καπέλα του μπέιζμπολ είναι απλά κατασκευασμένα από βαμβακερό ύφασμα. Οι πιο χρησιμοποιημένοι τόνοι είναι το κιτρινωπό, το πράσινο και το κόκκινο. Το υπέροχο χαρακτηριστικό του καπέλου είναι ότι το πάνω μέρος του καπέλου είναι κυρτό και το χείλος του καπέλου είναι εκτεταμένο και σκληρό.

top