Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παπούτσια

()

Ταξινόμηση κατά

Τα καλύτερα παπούτσια για γυναίκες

Τα καλύτερα παπούτσια για περπάτημα για γυναίκες

Το Brooks Addiction είναι τα καλύτερα παπούτσια για περπάτημα για γυναίκες που προσφέρουν εξαιρετική άνεση για περπάτημα μεγάλων αποστάσεων. Αυτά τα παπούτσια για γυναικεία ιδιόκτητη βοήθεια προσαρμόζονται στον ρυθμό, τη μάζα και την ταχύτητά σας για να μειώσουν την επιρροή στα οστά σας. Πιο εκτεταμένο στο κουτί των ποδιών. Δείτε το βασικό σχέδιο και τις αποχρώσεις για να προσδιορίσετε πόσο άνετο είναι αυτό το παπούτσι.

Casual παπούτσια για γυναίκες

Τα casual γυναικεία παπούτσια είναι πιο ογκώδη και κατασκευασμένα από ύφασμα ή δέρμα, με συνήθως λείο πάτο από καουτσούκ. Τα casual παπούτσια για γυναίκες μπορεί να έχουν κορδόνια ή μπορεί να είναι χωρίς κορδόνια. Τα κορδόνια αυτών των παπουτσιών είναι πιο χοντρά από άλλα.

Γυναικεία παπούτσια Vans

Τα γυναικεία παπούτσια Vans έχουν ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης, γεγονός που καθιστά άνετο το περπάτημα. Επιπλέον, τα γυναικεία παπούτσια Vans έχουν σταθερό κράτημα, το οποίο παρέχει πιο αξιόπιστη βοήθεια στα τακούνια και μειώνει τους κινδύνους ολίσθησης. Τα παπούτσια Vans έχουν κομψή εμφάνιση.

Μαύρα παπούτσια για γυναίκες

Τα μαύρα γυναικεία παπούτσια είναι πολύ αγαπημένα παπούτσια για τις γυναίκες. Αυτά τα παπούτσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικά φορέματα και δίνουν πάντα μια κομψή εμφάνιση. Τα μαύρα παπούτσια για γυναίκες είναι τα καλύτερα για επίσημες και νυχτερινές εκδηλώσεις. Το χειμώνα σου δίνουν ζεστασιά γιατί το μαύρο χρώμα είναι καλός αγωγός της θερμότητας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα παπούτσια από τις Levis , Gstar , Timberland , Tommy Hilfiger .

top