Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μαγιό

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιος τύπος μαγιό είναι καλύτερος για μένα;

Όταν πρόκειται για την επιλογή των καλύτερων μαγιό για γυναίκες για οποιεσδήποτε δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ, πρέπει να λάβετε υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες.

Επιλέξτε το στυλ μαγιό ανάλογα με τη δραστηριότητά σας

Πόση έκθεση στον ήλιο θα αντιμετωπίσετε και πώς θα κινηθείτε για να καθορίσετε την επιλογή των μαγιό. Για παράδειγμα, αν αφιερώνετε πολύ χρόνο στο πάτημα των κυμάτων, τα γυναικεία μαγιό δύο τεμαχίων θα είναι η καλύτερη επιλογή.

Κάλυψη που θα χρειαστείτε

Εάν θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο στην παραλία με κολύμβηση με αναπνευστήρα και ηλιοθεραπεία, ένα εξάνθημα και ένα σορτς θα ήταν ιδανικό για να περιορίσετε την έκθεση στον ήλιο. Superdry , Adidas original , Puma και Adidas είναι οι καλύτερες μάρκες που προσφέρουν γυναικεία μαγιό υψηλής ποιότητας.

Αποφασίστε το ύφασμα και το σχέδιο

Το ύφασμα και το χρώμα των μαγιό πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με την εποχή και τη χρήση. Το ύφασμα πρέπει να αναπνέει, να στεγνώνει γρήγορα, να είναι άνετο και να διαρκεί. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές υφάσματος είναι το νεοπρένιο, το νάιλον, ο πολυεστέρας και το tricot.
Ας μιλήσουμε για στυλ λουριών μαγιό για γυναίκες παρακάτω.

Οι ιμάντες στα γυναικεία μαγιό γίνονται δημοφιλείς. Ωστόσο, η λειτουργικότητα πρέπει να είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Όταν επιλέγετε μαγιό, θυμηθείτε ότι οι φαρδύτεροι ιμάντες παρέχουν περισσότερη άνεση και στήριξη από τους στενούς ιμάντες.

• Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες επιτρέπουν στις γυναίκες να χαλαρώνουν ή να σφίγγουν τους ιμάντες όταν χρειάζεται ανάλογα με τον σωματότυπό τους.
• Γυναικεία μαγιό που κλείνουν και κλείνουν εύκολα, ειδικά όταν το ύφασμα είναι υγρό.
• Τα μαγιό Racerback ή crisscross παρέχουν ασφαλή εφαρμογή ενώ επιτρέπουν καλή κίνηση του χεριού και των ώμων.


top