Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Σώμα

()

Ταξινόμηση κατά

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την υγιεινή του σώματος

Η καλή υγιεινή του σώματος περιλαμβάνει όλα τα συστατικά του εξωτερικού σώματος καθαρισμένα και υγιή. Είναι απαραίτητο για τη διατήρηση τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής ευεξίας. Σε άτομα με ανεπαρκή υγιεινή του σώματος, το σώμα δίνει μια απόλυτη ρύθμιση για τη διάδοση των μικροβίων, δίνοντάς του έκθεση στον ιό. Υπάρχουν πολλά προϊόντα περιποίησης σώματος που χρησιμοποιούνται για την υγιεινή του σώματος. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα περιποίησης σώματος από τις εταιρείες Dior , Calvin Klein , Yves Saint Laurent , Lancome , Sisley .

Συμβουλές σωστής υγιεινής σώματος

Μπάνιο καθημερινά. Πλένετε το σώμα και τα μαλλιά σας τακτικά για να είστε φρέσκοι.
Κοπή νυχιών. Το να έχετε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας κομμένα και σε σταθερό σχήμα θα περιορίσει τις δυσκολίες όπως το μολυσμένο κάτω μέρος των νυχιών.
Βούρτσισμα και νήμα. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να καθαρίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Τουλάχιστον, βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα και χρησιμοποιείτε τακτικά οδοντικό νήμα. Το βούρτσισμα μειώνει τη συσσώρευση βακτηρίων στα σαγόνια σας, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φθορά των δοντιών και μόλυνση των ούλων
Πλύσιμο χεριών. Το πλύσιμο των χεριών σας πριν το μαγείρεμα ή το φαγητό, αφού πάτε στην τουαλέτα, μετά το φτέρνισμα και αφού αγγίξετε τα σκουπίδια, αποτελεί μια μακροχρόνια προσέγγιση για τον περιορισμό της έκτασης των βακτηρίων και των μικροβίων. Κρατήστε ένα προϊόν υγιεινής, όπως ένα απολυμαντικό με βάση το οινόπνευμα στην τσέπη σας, όταν δεν είναι δυνατό το σαπούνι και το νερό.


top