Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Poloshirts

()

Sorter efter

Hvorfor er poloshirts nyttige til sport?

Poloshirten har længe været betragtet som en ideel modevare blandt både mænd og kvinder. Men nu til dags; de har vundet stor popularitet som sportstøj. Fra forårsdage til varme sommereftermiddage er poloshirts den perfekte mulighed for at klæde sig som en professionel. Uanset om du træner til din sportsaktivitet, vandrer, løber eller træner i et fitnesscenter, er poloshirten det rigtige valg til at holde dig komfortabel.

Sports poloshirts er designet til atleter. De kommer med UV beskyttelse og lugtkontrolfunktioner. Sports poloshirts er lavet af bomuld, syntetisk materiale, der har fugttransporterende egenskaber og fremragende fugtstyringsegenskaber. Poloshirts til sportsaktiviteter er stilfulde og holder dig tør, kølig og komfortabel. På grund af dens åndbarhedsfunktion anses poloshirts til mænd for nyttige til træning og sport blandt mennesker. Derudover mister poloshirts ikke farve eller krymper, hvilket gør dem til det ideelle sportstøj for atleten.

Poloshirts er normalt lavet af strikmateriale til fritids og sportstøj. Den har en krave og en valgfri lomme med to eller tre knapper. Poloshirts er ideelle til at have på tennisbaner, golfbaner eller enhver anden fysisk aktivitet, du nyder. Poloshirts fås i forskellige stilarter såsom slim fit, casual og custom fit. Du kan købe langærmede poloer og kortærmede poloer fra førende producenter som Adidas , Joma , Puma og Uhlsport .

top