Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Boldtasker

()

Sorter efter

Hvad er en fodboldtaske?

Fodboldtasken bruges til opbevaring af fodbolde. Disse tasker er lavet af mesh for og kan rumme 13 15 fodbolde. Fodboldtasken er designet til at modstå barske markforhold og er lavet af polyester og kan endda trækkes hen over jorden uden at blive beskadiget. Kan indeholde yderligere binding for at beskytte alle kanter for langvarig styrke. Den har justerbare stropper, der tager trykket af dine skuldre, når du bærer tunge byrder. Ekstra sidestøtter giver bekvemmelighed ved transport. For at opbevare et stort antal bolde kan du vælge en kurv med hjul eller en sammenklappelig kuglevogn.
De kan også nogle gange være skabt af et slidstærkt nyloninteriør, der kan tåle at blive overfyldt med fodbolde og udstyr. Fodboldtasken fås i mange forskellige nuancer og har et tilpasningsdygtigt zip top format, der er nemt at låse og låse op og holder dine bolde sikkert. Du kan købe disse tasker hos Adidas , Joma , Uhlsport , Hummel , Umbro .

Adidas fodboldtasken er meget let. Fodboldtasken er stor nok til at opbevare og transportere op til 10 fodbolde ad gangen. Den har en mesh struktur lavet med slidstærkt nylon for at holde alt dit udstyr tørt. Topformatet med lynlås giver nem adgang til de vigtigste tasker og holder bolde sikre under rejsen. Adidas fodboldtasken fås i forskellige farver.

top