Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Medicintasker

()

Hvad skal en medicinsk taske have?

En medicinsk taske er en taske, der bruges til at transportere medicinske genstande og medicin. Generelt var lægetasken lavet af polyester, med to håndtag, der kan fastgøres med velcro. Medicintasken indeholder alle de grundlæggende førstehjælpsartikler og medicin. Det bruges i sportstræning, når der opstår en pludselig hændelse. Medicintaske skal have handsker, maske, tourniquet, gazeruller, gazepuder, medicinsk tape, bandager, Sam skinne, elastiske bandager, traumesaks. Du kan købe disse tasker hos Joma , Uhlsport , Kappa , Powershot .

Joma lægetaske

Joma medicinsk taske er lavet med et vandtæt indre, hvilket gør det nemt at rengøre, når der spildes væske. Indeholder adskillige opbevaringsrum og en indvendig lomme til at opbevare alle de væsentlige ting, du skal bruge, i en medicinsk taske. Sømmene og lynlåsene er slidstærke.

Uhlsport medicinsk taske

Uhlsport Scrub Bag er en letvægts taske, der kommer med masser af plads til at opbevare dine skrubbetaske. Den kommer med en polstret, skridsikker skulderbælte, så selv når tasken er forseglet, vil den ikke skade din skulder. Uhlsport medicinsk taske er lavet af vandtæt stof og kan rengøres ubesværet

Kappa medicinsk taske

Kappa medicinsk taske er lavet af kraftig polyester, der forbedrer levetiden markant. Skulderbæltet er fleksibelt og aftageligt for din komfort og lethed. En dobbelt lynlåsåbning på hovedkammeret gør Kappa medicinsk taske let tilgængelig til dine væsentlige ting.

top