Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skoposer

()

Sorter efter

Hvad er en skotaske til fodboldspillere?

En støvletaske er en taske, der bruges af fodboldspillere til at bære deres par støvler med til træning eller leg. Skotasken fås i forskellige størrelser, farver og modeller. Disse tasker er designet til at beskytte støvler, mens de optager begrænset plads i rygsække, gymnastiktasker eller skabe. Du kan købe en taske til fodboldstøvler hos Adidas , Joma , Hummel , Umbro .

Adidas støvletaske

Adidas støvletasken er lavet af rivefast og vandtæt materiale. Denne skotaske er vandtæt og hjælper med at holde dine støvler sikre. Materialet i Adidas skotasken er velegnet til at holde dine fodboldstøvler i god stand.

München skotaske

Munich støvletasken er en af de lækreste skotasker til at have dine sko med. Den kommer i mange dimensionelle muligheder, er samlet af premium vandtæt materiale, bevarer et glat lynlås format og har en ubetinget langtidsgaranti. Munich skotasken er perfekt til hverdagsbrug.

Softee støvletaske

Softee skotasken er perfekt til individuel opbevaring og beskyttelse af dine træningssko eller støvler. Softee skotasken er nem at bruge, med en ubesværet lynlås til at åbne og lukke. Hver skotaske har plads nok til at opbevare op til 2 par sko. Disse skotasker kommer i mange forskellige nuancer og er lavet af materialer af høj kvalitet.

Kappa støvletaske

Kappa skotasken er lavet af nylon i høj kvalitet. Stoffet er åndbart, vaskbart og vandafvisende, men ikke helt vandtæt. Kappa skotasken har lynlåssystem, men nogle af dem kommer med snørelukning.

top