Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Håndklæder

()

Sorter efter

Hvordan vælger man et sportshåndklæde?

Når du skal vælge et sportshåndklæde , er der en række faktorer, som du bør tage højde for. Tag et kig nedenfor;

De fleste sports eller fitnesshåndklæder er lavet af bomuld. De er holdbare, bløde og absorberende. Sportshåndklæder er ideelle tilbehør til fitnessentusiaster og atleter, der sveder meget på grund af deres fysiske aktivitet. Bomuldshåndklæder tørrer hurtigt og har en imponerende absorberende kraft, der hjælper med at forhindre vækst af bakterier. Ud over bomuld er polyesterblanding, mikrofiber, linned og bambus gode valg til sportshåndklæder.

Størrelsen og vægten af håndklædet har også betydning. Det afhænger af din sportsaktivitet og varigheden og den vægt eller størrelse, du har brug for. Håndklæder måles generelt ved stoffets tæthed. Jo tyndere håndklæder er, jo mindre vejer det. Til intense træningspas er tykke håndklæder dog en god mulighed, da de er slidstærke og tåler flere vaske.

Sørg for, at det sportshåndklæde, du køber, skal absorbere sved så meget som muligt, mens det tørrer hurtigt.
Kort sagt skal et sportshåndklæde af god kvalitet være slidstærkt og absorberende. Afhængigt af dine sportsbehov og præferencer kan du vælge de bedste håndklæder fra førende mærker som Adidas , Joma , Uhlsport og Hummel .

top