Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Agility-tikkaat

()

Lajittele

Mitä ovat agilitytikkaat?

Agilitytikkaat ovat arvokas varuste urheilijalle. Agilitytikkaiden tarkoitus on auttaa sinua parantamaan jalkatyötäsi, koordinaatiotasi ja tasapainoasi sekä auttaa sinua työskentelemään monenlaisissa agilityharjoituksissa.
Kun tulee valita oikeat agilitytikkaat , on tärkeää tietää, että niitä on eripituisia. Vaikka ne vaihtelevat pituudeltaan, tavalliset agilitytikkaat harjoitteluun ovat 15 jalkaa pitkät ja 20 tuumaa leveät. Yritä valita ammattilaisten käyttämien tikkaiden pituus 15 jalkaa, jotta voit auttaa eniten. Suurin ero eri tikkaiden välillä on kuitenkin niiden portaiden määrä. Agilitytikkaat toimitetaan useilla portailla, kuten 8, 11, 12 tai jopa 15.

Miksi valita agilitytikkaat?

Agilitytikkaat ovat tärkeä osa urheilijoiden harjoittelua, koska ne auttavat heitä harjoittelemaan harjoitusten vaihtamista eri suuntiin alhaisilla iskuluokilla. Tehokkain tapa parantaa ketteryyttä on parantaa reaktioaikaasi ja nopeuttasi.
Myös agilitytikkaiden käyttö on osoittautunut tehokkaaksi urheiluharjoittelussa ja erilaisissa harjoituksissa. Auttaa nopeuttamaan harjoitteluasi. Kaiken kaikkiaan jalkapalloharjoittelun agilitytikkaat parantavat merkittävästi kolmea avaintekijää: ketteryyttä, nopeutta ja reaktioaikaa. Voit ostaa agilitytikkaita johtavilta valmistajilta, kuten Powershot , Softee , Sklz , Pure2Improve ja Quickplay .

top