Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Jalkapallo kartiot

()

Lajittele

Miksi käyttää värillisiä kartioita jalkapalloharjoitteluun?

Ketteryys, nopeus ja nopeus ovat eräitä tärkeimmistä tekijöistä, joissa jalkapalloilijan on menestyttävä menestyäkseen. Kartioporien ja puoliympyrän muotoisten kartioiden käyttö nopeusharjoitteluun on paras tapa lisätä voimaa ja parantaa suorituskykyä.
Sarja värillisiä jalkapalloharjoittelukartioita on erittäin tärkeä, ja niitä voidaan käyttää sarjan harjoituksiin nopeuden, ketteryyden ja tehon luomiseksi. Näitä värillisiä kartioita käytetään harjoituksen aikana auttamaan pelaajia kasvattamaan voimaa ja kestävyyttä. Voit asettaa ne nopeus ja ketteryysharjoituksiin tai merkitä kentän harjoitusotteluita varten. Voit ostaa Training Kit Pron Spaldingilta , Umbrolta , Powershotilta ja Mikasalta .

Miksi käyttää värillisiä kartioita jalkapalloharjoitteluun?

Hyvä näkyvyys : Värillisiä harjoituskartioita on kirkkaissa väreissä, kuten punainen, valkoinen, pinkki, sininen, vihreä, oranssi ja keltainen, joten pelaajat voivat nähdä ne helposti jopa kaukaa.
Pyöristetyt reunat : Agilitykartioissa on pyöristetyt reunat neliömäisellä pohjalla, jotta ne ovat vakaat, kun ne asetetaan tasaiselle alustalle harjoituksen ajaksi, jotta ne eivät pääse luisumaan tai putoamaan harjoituksen aikana.
Käyttö : Jalkapalloharjoittelukartioita käytetään yleisesti jalkapallokenttien ja rajojen merkitsemiseen. Merkkikartioita käytetään myös muissa urheilulajeissa.
Tekniset tiedot : Värilliset kartiot on valmistettu korkealaatuisesta matalatiheyksistä polyeteenistä PE, joka on erittäin toimiva ja kestävä.


top