Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pillit

()

Lajittele

Mistä löytää pillejä jalkapallotuomareille?

Pillit saattavat tuntua pieneltä ja yksinkertaiselta instrumentilta, mutta ne ovat tärkeä osa jokaista jalkapallopeliä. Pillit on suunniteltu auttamaan erotuomaria lopettamaan tai aloittamaan pelin. Sitä käytetään myös silloin, kun tehdään rikkomus. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tehokkaasti, pillin äänen on oltava kovaa, kovaa ja jatkuvaa.
Erotuomari viheltää pilliinsä havaitessaan rikkeen tai pelikatkon. Pilli osoittaa, että pelin on lopetettava välittömästi hetkeksi, jotta tilanne selviää. Lisäksi pillin sävy on myös merkki virheen luonteesta. Lyhyt, nopea vihellys tarkoittaa pientä virhettä. Toisaalta pidempi ja voimakkaampi vihellys merkitsee vakavia virheitä, joista tulisi rangaista rangaistuksella tai korteilla.

Suosittu Softee tarjoaa erinomaiset pillit jalkapallopeleihin. Select Classic Referee Whistle tunnetaan äänekkäimpänä ja korkeimpana voimapillina. Select Classic Whistlen patentoitu muotoilu tekee siitä ihanteellisen mihin tahansa ulkourheiluun. Näissä pilleissä on lisäetuja, jotka lisäävät mukavuutta ja pitoa pitkän käytön aikana. Monet pillien valmistajat, kuten Uhlsport , Powershot , Sklz ja Pure2Improve , luovat laadukkaita pillejä jalkapallotuomareille. Ne tarjoavat laajan valikoiman jalkapallotuomarin pillejä, jokaisella pillellä on oma ainutlaatuinen muotoilunsa ja kuvionmuodostuksensa, jotka voit valita jalkapallo otteluihin.

top