Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Käsineet

()

Lajittele

Kuinka valita hanskat urheiluun?

Jalkapallohanskat parantavat suorituskykyäsi maassa antamalla ylimääräistä pitoa palloon ja suojaamalla käsiäsi. Eri merkit suunnittelevat ja tarjoavat käsineensä eri tyyleillä ja erityyppisillä oteilla kämmenellä, jotta ne tukevat ja hallitsevat palloa. Riippuen asennosta ja kentän tarpeista, voit valita käsineet ottaen huomioon erilaiset muuttujat, kuten pito, joustavuus, istuvuus, paino ja suoja.

Ominaisuudet katsottaessa käsineitä jalkapallon pelaamiseen

Nykyaikaiset jalkapallohanskat tarjoavat lisäominaisuuksia, jotka suojaavat kättä, parantavat pelikokemusta, lisäävät mukavuutta ja parantavat suorituskykyäsi kentällä. Jotkut jalkapallohanskojen yhteisistä ominaisuuksista ovat;

Lisätty ilmanvaihto
Johtavien merkkien edistyksellisimmät jalkapallohanskat käyttävät ilmanvaihtoverkkoa sormien välissä. Niissä on myös tuuletettu verkkoselkä, joka poistaa kuumaa ilmaa, parantaa ilmavirtausta ja yleensä pitää kätesi kuivina, viileinä ja mukavina.

Täyte

Kannattaa valita jalkapallohanskat, joissa on kevyt vaahtomuovipehmuste kämmen ja selkäalueella. Tyypillisesti linemans käsineissä pehmuste on pakollinen ominaisuus, joka varmistaa iskusuojan. Voit ostaa jalkapalloilijahanskoja Adidas , Jomasta , Pumasta ja Uhlsportista .

Materiaali
Laadukkaat pitkät jalkapallohanskat on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka selviää kaikista sääolosuhteista, laadukas materiaali ja tehostettu lujuus pitävät ne toiminnassa pitkään. Sinun tulisi valita elastiset materiaalit, joissa on saumaton rakenne.

Design
Moderneja ja edistyksellisiä jalkapallohanskoja on saatavilla hämmästyttävän siistissä malleissa, voit valita minkä tahansa värin ja kämmenkokoonpanon tarpeidesi ja tyylisi mukaan.

top