Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Nivelten suojat

()

Lajittele

Toimiiko polvituki?

Polvituki tarjoaa supistumista ja tukea polvelle. Ne eivät kuitenkaan saa rajoittaa liikkumista millään tavalla. Polvituki voi olla hyödyllinen, jos henkilö on kärsinyt vähäisistä vammoista. Polvituen supistuminen parantaa alueen verenkiertoa, mikä lievittää kipua ja auttaa vähentämään kokkautta harjoituksen jälkeen. Polviholkki on yleensä valmistettu paksusta neopreeni ja polyamidimateriaaleista.
Polvituetta käytetään kipeiden tai vaurioituneiden polvien hoitoon. Jotkut ihmiset käyttävät niitä polvivammojen hallintaan urheilun aikana. Polvituki on valmistettu metallin, vaahtomuovin, muovin, joustavan kankaan ja puitteiden sekoituksista. Niitä on useita mittoja, sävyjä ja muotoja. Voit ostaa parhaat polvisuojat sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Mizuno , Rinat , Hummel ja Powershot .
Polvituen käyttäminen vamman vuoksi voi varmasti vauhdittaa polven palautumisprosessia ja estää nivelen lisävaurioita sekä hallita vammoja. Voit estää polvivaurion pelkällä polvituen avulla.
Joustava kyynärpää on kevyt, matalaprofiilinen holkki, joka on luotu kutistumiseen ja hellävaraiseen tukeen. Sen tuuletettu, 4 suuntainen joustava kangas, joka pitää kyynärpääsi viileänä liikkeen aikana ja auttaa lievittämään kipua, arkuutta tai jäykkyyttä, joka liittyy kohtalaisiin nyrjähdyksiin, venähdyksiin, kolhuihin tai jännetulehdukseen. Kyynärpäätuki auttaa suojaamaan lihaksia ja jänteitä.

top