Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sähköstimulaattorit

()

Lajittele

Kuinka valitsen sähköstimulaatiolaitteen?

Sähköstimulaattorit auttavat hallitsemaan lihasten surkastumista, ne tukevat myös lihaksia ja auttavat merkittävästi lievittämään lihaskramppeja ja lisäämään nivelten voimaa. Lisäksi kaikki nämä tulokset voidaan saavuttaa lyhyemmässä ajassa käyttämällä sähköstimulaattoreita kuin harjoittelemalla perinteisellä tavalla. Joissakin tapauksissa ihmisillä, joilla on nivelsairaus, se on ainoa mahdollisuus saada vakautta. Kaikissa näissä asioissa lihassähköstimulaattorit ovat hyödyllisiä ja voivat olla erittäin hyödyllisiä lihasharjoittelussa: peruskapasiteetti riittävän elämään.

Vinkkejä sähköstimulaattorien valintaan

Ennen kuin valitset sähköstimulaattorin , sinun tulee muistaa, että kaikki sähköstimulaatiolaitteet eivät voi auttaa sinua varmistamaan liikkeesi vakautta. Joten yritä valita lihassähköstimulaattori , joka on erityisesti kehitetty tukemaan sinua harjoittelun aikana.
Ennen kuin valitset sähköstimulaattorin , määritä ensin, mitkä lihakset harjoitellaan harjoituksen aikana ja kuinka se on avainasemassa sähköstimulaation asianmukaisessa soveltamisessa. Voit siis valita oikean sähköstimulaation sinua vaarantaville lihaksille ja saavuttaa oikean ohjelmoinnin harjoituksen vakauttamiseksi.
Voit ostaa parhaita sähköstimulaattoreita sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Compex , Globus ja Rehab Medic
top